Cum alegi pantalonii SCURȚI pentru BIROU?

pantalonii SCURȚI - pantalonii SCUR  I

pantalonii SCURȚI - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 2 150x150Text de Andreea Panait

Cum alegi pantalonii SCURȚI  pentru BIROU? Dacă nu ești liber profesionist, artist sau blogger, probabil te confrunţi şi tu cu situaţia în care ţi-ai dori să fii mai nonconformistă la birou. Te consolezi însă la ieşirea din casă cu ţinuta impusă de limitele job-ului. Suntem în plină vară, căldura ne urmăreşte peste tot şi simţim nevoia să scurtăm hainele şi să alegem materiale mai lejere.

Dar ce faci când picioarele tale vor să respire şi tu ai purtat deja toate combinaţiile posibile de genul fusta & top din şifonierul mai alaltăieri detoxifiat?

Pe măsură ce trendurile progresează, stiliștii ne arată că există mai multe oportunităţi de a înveseli rutina uniformei pentru programul 9 – 17.00. Cu puţină inspiraţie o pereche de pantaloni scurţi pot să creeze puţină diversitate în vestimentația ta!

Cum alegi pantalonii scurți  pentru BIROU? 

  • Lungimea este importantă, iar cei mai scurţi dintre cei scurţi nu sunt o alegere potrivită. Cu cât pantalonii sunt mai lungi, cu atât va creşte exponenţial şi permisivitatea pentru un toc mai înalt şi eşti de două ori câştigată
  • Cum ştii că lungimea e potrivită ? Întinde-ţi mâinile pe lângă corp şi acolo unde îţi ajung buricele degetelor sigur este o lungime decentă
  • Poartă pantalonii scurți  cu o pereche de sandale cu toc tip block
  • Alege un material fin, elegant care să se potrivească la birou. Evită materiale vaporoase. Pleacă de la materialul pantalonilor clasici de birou ca să îţi fie mai uşor
  • Evită jeanşii, îi poți păstra pentru weekend
  • Preferăm oricând hainele cu personalitate. Dar acum traduc asta prin structura şi o linie clară. Alege-i pe cei mai sobri, cu dungă sau cu pliuri și ocolește-i pe cei cu banda de elastic în talie. Nu vrei să pară că ai căzut din pat, direct la birou, nu-i aşa?
  •  Cu cât pantalonii scurți seamănă mai mult cu o fustă, cu atât mai bine. Pentru colegi o să pară că nu ai ieşit neapărat din rutina zilnică, însă tu te vei simţi mai comodă, şi altfel!
  • Optează pentru cei cu talie înaltă și combină-i cu o cămaşă sau o bluză. Bagă colțurile cămășii în pantaloni. Ţinuta office este acum completă!

Era să uit, NU uita de zâmbet. Merge perfect și la birou și în timpul liber!

pantalonii SCURȚI - Pantaloni SCUR  I 150x150

 

Citește și: ZECE reguli NEȘTIUTE despre HAINE

 

 

 

Ai și tu o recomandare vestimentară pentru birou? O facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.