Pantofi și aur – ce își poate dori mai mult o femeie?

pantofi - antoniovietri

Pantofi și aur – ce își poate dori mai mult o femeie? Când spui pantofi, spui drog pentru o femeie. Când spui aur, spui bijuterii, clar te duci cu gândul la o femeie, la cât de frumoasă poate fi purtând bijuteriile primite cadou de la tine.

Dar ce se întâmplă când din cele două obții: pantofi de aur? Nu poate fi decât un extaz pentru femeie și în mod cert cheltuieli suplimentare și neașteptate pentru partenerul ei. Ideea acestor pantofi îi aparține lui Antonio Vietri, un meșter artizan italian ce s-ar putea dovedi vizionar.

Citește și: Cel mai ciudat trend al verii – sandale pufoase!

Mocasini din piele întoarsă, albaștri sau negri, împletiți cu aur: colecția pentru bărbați „a luat naștere în 2016, după opt luni de studii și tentative”, a declarat acest meșter artizan din Torino. „Sunt primii pantofi din lume cu aur de 24 de carate”, a subliniat el.

Aurul este prezent în mici fâșii și este aplicat manual. „Particularitatea acestor pantofi este faptul că aurul nu este aplicat, ca un accesoriu sau un nasture. Aurul este parte integrală din încălțăminte și este cusut odată cu materialul din piele”, a spus Antonio Vietri, care va lansa și o colecție pentru doamne.

„Dificultatea a fost de a găsi echilibrul just între rezistența aurului și flexibilitatea pantofului”, a precizat el, deoarece scopul este că pantofii să fie în primul rând confortabili. „Dacă sunt prea moi, aurul se îndoaie, dacă sunt prea duri atunci riscă să ne bată”. Pantofii care necesită 230 grame de aur sunt fiecare piese unice făcuți pe măsură după o analiză completă a piciorului cu un scaner 3D. Pantofii pot ajunge la prețul de 25.000 de euro pentru colecția masculină și la 30.000 pentru linia feminină. Prețul cuprinde livrarea… cu elicopterul, iar pantofii vin pe o pernă de mătase într-o cutie lăcuită neagră.

Sursă foto: gmanews.tv

Citește continuarea pe Agerpres.ro

pantofi - pizapCiteste si: Se poarta iar saboți – îi iubesti sau îi urăști!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.