Ce pantofi şi sandale purtăm în primăvara-vara lui 2017

pantofi şi sandale - spring summer 2017 shoe trends shoes with kitten heels 1

 Ce pantofi şi sandale purtăm în primăvara-vara lui 2017. Încălţămintea în sezonul primăvară-vară înseamnă jumătate de look. Se poartă pantofi cât mai coloraţi şi plini de modele. Rămân în trend platformele, stiletto şi material din piele de crocodil.

  • Platformele sunt colorate şi atrag atenţia în mod inevitabil. Desigur că încălţămintea va fi potrivită cu ţinuta. Aşa că din punct de vedere cromatic trebuie să asortăm look-ul.pantofi şi sandale - spring summer 2017 shoe trends platform shoes1
  • Tocuri pisicuţă: nimic nu este mai sexy decât să porţi aceste tocuri cu baretă pe care le poţi asorta cu dresuri sau colanţi.

pantofi şi sandale - spring summer 2017 shoe trends shoes with kitten heels

  • Stiletto: am putea spune că este un sezon al contrastelor dacă este să trecem de la platforme la toc cui, însă având în vedere că şi ţinutele trebuie asortate, ele se potrivesc foarte bine la jeans, la rochii şi cu siguranţă că ne scot piciorul în evidenţă.
  • pantofi şi sandale - spring summer 2017 shoe trends stiletto heels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi continuarea aici: DeStiut

pantofi şi sandale - zodiicritice 768x432 1 150x150Citeste si: Horoscop special – Zodiile care critică orice!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.