Pantofii DOAMNELOR de FIER din Germania și Marea Britanie

Pantofii DOAMNELOR - 13710020 1171118599576635 3023723517744829353 n

Pantofii DOAMNELOR de FIER din Germania și Marea Britanie.Cea mai puternică femeie din Europa, cancelarul german Angela Merkel, s-a întâlnit  la Berlin cu cea de-a doua femeie premier din istoria Marii Britanii, Theresa May, aceasta fiind prima lor întrevedere de când șeful guvernului britanic a preluat conducerea țării.

În timpul declarațiilor comune de presă, în care Theresa May explica faptul că Marea Britanie nu va invoca articolul 50 al tratatului UE privind clauza de retragere voluntară, echipa tehnică a Angelei Merkel a surprins o imagine în care ies în evidență pantofii extravaganți purtați de premierul britanic, prin comparație cu încălțămintea cancelarului german.

Fotografia a căpătat un caracter oficial după ce a fost publicată pe contul de Instagram al cancelarului german, alături de descrierea ”Pantofii cancelarului Angela Merkel și premierului britanic Theresa May”. Aceeași pereche de pantofi a fost purtată de premierul britanic și la prima sa întâlnire cu regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a.

Vezi fotografia aici: Calea Europeană

Pantofii DOAMNELOR - theresa may vogue 5 24nov14 getty b 3 150x150

 

 

Citeste si: Theresa May, femeia care conduce destinul Marii Britanii

 

Ai si tu o știre interesantă despre fashion și vedete? Hai să o facem cunoscută în comunitaeta femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.