Papa Francisc: ”Îi mulțumesc Domnului pentru femeile din viața mea!”

Papa Francisc - Papa Francisc binecuvantare 1

Papa Francisc: ”Îi mulțumesc Domnului pentru femeile din viața mea!” O carte de interviuri cu Papa Francisc, care va fi lansată în septembrie promite să fie cu adevărat un bestseller, declarațiile Papei fiind de-a dreptul savuroasă și, pentru unii, scandaloase.

Primele extrase din această carte, intitulată „Politică și societate” și născută din dialogul dintre Suveranul Pontif și cercetătorul francez Dominique Wolton, vor fi publicate vineri în revista Le Figaro.

Papa Francisc și-a reiterat în carte mesajele de deschidere exprimate în ultimii ani în legătură cu mai multe subiecte sensibile, aflate în dezbatere în societate și biserică, precum deschiderea față de migranți, laicitatea, preoții pedofili, căsătoria homosexuală sau legăturile cu islamul.

Citește și: Decizie istorică a Papei Francisc – avortul poate fi iertat!

Fapt mai puțin obișnuit, el s-a confesat despre un subiect mai intim, respectiv persoanele importante din viața lui și în special femeile. „Personal, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am cunoscut femei adevărate în viața mea”, a declarat Suveranul Pontif.

El le aduce un omagiu în special celor două bunici și mamei sale, care „înfruntau problemele unele după altele”, inclusiv suferința fizică, și surorilor sale.

„Apoi au existat prietenele din adolescență, ‘micile logodnice’… Să fiu mereu în legătură cu femeile m-a îmbogățit”, a mai spus Francisc, care afirmă că a aflat „chiar la o vârstă adultă că femeile văd lucrurile într-un mod diferit față de bărbați” și că este foarte important să-i asculți atât pe unii, cât și pe ceilalți.

Sursă foto: playtech.ro

Continuare știre pe Agerpres

Papa Francisc - giphy 5 150x150Citește și: George Clooney, despre cel mai nou rol: ”Schimb scutece!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.