Papa Francisc, 40 milioane de urmăritori pe Twitter!

papa Francisc - giphy 8

Papa Francisc, 40 milioane de urmăritori pe Twitter! Prezența în Social Media nu mai este doar un moft, este o necesitate pentru fiecare om, fie el persoană privată sau publică. Iar acest lucru este dovedit și de Papa Francisc, cel care a atins acum borna fabuloasă de 40 de milioane de urmăritori pe Twitter.

Popularul lider al celor 1,3 miliarde de catolici din întreaga lume se apropie de președintele american, Donald Trump, cu 40,3 milioane de urmăritori, dar este cu mult în urma lui Barack Obama care are 95 de milioane de abonați, de cântăreața Katy Perry, care are 104 milioane, sau de starul pop canadian Justin Bieber, cu 102 milioane.

Citește și: Decizie istorică a Papei Francisc – avortul poate fi iertat!

În ultimele 12 luni, nouă milioane de noi abonați au urmărit mesajele postate de papa Francisc pe Twitter, ”anonimi, creștini, dar nu numai, lideri politici sau personalități culturale”, se precizează în comunicatul Vaticanului.

Contul în spaniolă al suveranului pontif este în fruntea clasamentului cu 14,6 milioane de abonați, urmat de cel în limba engleză, citit de 14 milioane de persoane, cel italian, cu 4,6 milioane, portughez, 3 milioane, polonez, peste 953.000, cel în franceză, cu peste 944.000. Merită menționat și succesul neașteptat al contului în limba latină, care este urmărit de 843.000 de persoane, devansând conturile în germană și arabă. Primul cont de Twitter papal a fost inaugurat de predecesorul său, Papa Benedict al XVI-lea. În plus, papa Francisc are 5 milioane de abonați pe Instagram, cea mai mare parte tineri.

Continuare știre pe Agerpres

papa Francisc - Papa Francisc binecuvantare 1 150x150Citește și: Papa Francisc: ”Îi mulțumesc Domnului pentru femeile din viața mea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.