Fiica lui Michael Jackson, Paris, poză topless pe Instagram

Paris - Screenshot 158

Fiica lui Michael Jackson, Paris, poză topless pe Instagram. Cu doar o lună de zile înainte de comemorarea a 8 ani de la moartea lui Michael Jackson, fiica acestuia, Paris Jackson, este în mijlocul unei controverse în SUA, după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare topless.

La doar 19 ani, fiica lui Michael Jackson ține deja prima pagină a tabloidelor americane prin aparițiile și gesturile sale extravagante. Ultima dintre ele, o poză topless pe rețeaua de socializare Instagram, nu i-a adus tocmai reacțiile pozitive la care se aștepta, fanii criticând-o pentru gest.

Citește și: Mădălina Ghenea a fost răpită

Reacția lui Paris Jackson nu s-a lăsat așteptată, ea scriind celor care îi vizitează pagina: ”Mă voi repeta, pentru cei care se întreabă ce transmit și cum mă manifest. Nuditatea a început ca o mișcare pentru reîntoarcerea la natură, pentru exprimarea libertății, chiar pentru a fi mai sănătos. A fost chiar considerată o filosofie. Nuditatea este parte din ceea ce suntem noi ca oameni.

Îmi place să fiu goală în grădina mea. Nu este nimic sexual în acest lucru, așa cum multe staruri și ziare promovează. Corpul nostru este ceva superb, indiferent de cum arătăm, dacă avem răni pe el sau suntem grași. Dacă genul acesta de imagini vă deranjează, vă înțeleg și vă încurajez să nu mă mai urmăriți.”

Sursă foto: Paris Jackson Instagram

Paris - Janet Jackson 150x150Citește și: Janet Jackson, mamă la 50 de ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.