Oare de ce trebuie să fie așa de parșivă viața?

parșivă viața - 16230932 267101757054022 4334742421192572928 n

Oare de ce trebuie să fie așa de parșivă viața? Azi e despre iubire. Din aia simplă, fără prea multe brizbrizuri. E iubirea aia pe care o primeșţi în fiecare zi. Evident, depinde şi de cât de norocos eşti! Eu cred că dacă stai azi să te gândești la cei care se gândesc la tine, eşti tare câştigat!

Valentine’s Day nu e neapărat doar despre o sărbătoare împrumutată,  e despre o stare de spirit. Azi e despre iubire mai mult că ieri şi poate mai puţin că mâine. Fă un calcul câţi oamenii îţi vor binele, tie ca om. Cât de tare e asta?!Să îţi dai seama că tu, ca om, contezi pentru cineva.

Te gâdilă la orgoliu, chiar dacă nu vrei sa recunoşti. Îţi place că ştii că ei sunt acolo. Te face să te simti important, iar oamenilor le place să simtă asta. Iubirea altui om este o confirmare a faptului că el, că individ, a reuşit ceva. „Nu traim sentimente care ne transforma, ci sentimente care ne sugereaza ideea de transformare. De pilda, iubirea nu ne purifica de egoism, dar ne face sa-l simtim si naste in noi ideea unei patrii indepartate, unde acest egoism nu si-ar mai gasi locul. „- Albert Camus

Citeste si: Vrei să ai o relație de durată? Nu îți mai critica partenerul!
Dacă te pui însă şi în locul lor, s-ar putea să te simţi vinovat. Iubirea cere iubire! Altfel… moare şi n-ai făcut nimic.
Aşa că îţi propun ceva, gândeşte-te măcar un minut azi la cei pe care îi iubeşti și trimite-le un gând bun! Suntem într-un nivel superios, trimitem gânduri, ca unică definiție a energiilor care atrag binele. Iubirea e singură esenţă de… a fi! Exist. Gândesc. Iubesc.

Azi, de Valentine’s Day, îmi doresc să fim mai buni, îmi doresc să aflăm doar despre bine, dar poate că și asta ar fi o dovadă de  naivitate. Fix azi am aflat însă o veste proastă… Un om pe care l-am cunoscut în viața asta și am apucat să filozofăm despre politică de vreo două ori, un om de vârsta mea…dacă nu și mai tânăr, suferă de cancer osos- metastază!

Oare de ce trebuie să fie așa de parșivă viața? De ce ei, oamenii buni? Nu înțeleg, vă jur, doar mă supun și eu trecerii timpului! Așa că lasați dracului orgoliile și supărările. Dați și primiți frumos și bine, că nu știm niciodată când ne vine timpul…și apoi ne apucă regretele!

parșivă viața - somn 150x150Citeste si: Nu dormi suficient? Îți pui sănătatea în pericol!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.