5 paşi pentru a ne echilibra viaţa

viața - omfericit

5 paşi pentru a ne echilibra viața. Lumea începe să se schimbe, iar timpul nu mai înseamnă bani, ci echilibrul nostru atât pe plan interior, cât şi pe plan exterior, a devenit prioritar. În fapt, în noua configuraţie socială, viitorul este câştigat nu de cei care au mai mulţi bani, ci de cei care vor deţine echilibrul, este de părere psihologul Alexandru Pleşea.

Mai mult decât atât, specialistul afirmă că rapiditatea informațiilor, puterea cunoașterii și capacitățile omului încep din ce in ce mai repede, să fie strâns legate, iar în acest contextul, pentru o alegere corectă şi precisă între informaţii, este nevoie de echilibru. “Toate formele de business, relații, prietenii, colaborări devin împlinitoare dacă partenerii sunt echilibrați mental, și mai ales emoțional. Nimeni nu mai face afaceri, sau nu mai are relații cu oameni agitați, dezechilibrați, neatenți, pierduți, sau prea emoționali, de se stresează din orice. Coloana vertebrală este metafora dorită”, declară psihologul Alexandru Pleşea, cunoscut opiniei publice drept Antrenorul Minţii.
În opinia acestuia, echilibrul în viața noastră apare atunci când reuşim să optimizăm trei funcţii, şi anume:

Citește și: În curând, homosexualitatea va fi integrată social, ca normalitate

1. Pentru a ne echilibra mintea, avem nevoie de concentrare, non-identificare, vigilență, decizie, raport, scală, memorare şi rapiditate.
2. Pentru a ne echilibra emoţiile, avem nevoie de înțelegere, transformare, pozitivitate, non-negativitate, entuziasm şi empatie.
3. Pentru a ne echilibra trupul, avem nevoie de nutriție, însănătoșirea și energia organelor, efort fizic susținut şi suplețe.

Aceste funcţii pot fi optimizate dacă vom urmă 5 paşi simpli, pe care ni-i recomandă specialistul:
1. Voința continuă pentru un scop sau altul
2. Starea de prezență, clipa simțită sau trăită Aici și Acum
3. Pozitivitatea intențională, efortul spre a face bine
4. Admirație pentru natură, faună, floră, cosmos
5. Starea de smerenie, pentru tot ce este în jur

Conferinţe în 7 oraşe, pentru echilibrarea minţii, a emoţiilor şi a trupului.

Cunoscutul psiholog Alexandru Pleşea va susţine, în luna iulie, în 7 oraşe din România, o serie de conferinţe pentru echilibrarea celor 3 funcții, în care va detalia cei 5 paşi necesari pentru a aduce echilibrul în viața noastră, sub orice formă a ei: viața amoroasă, viața de familie, business, parteneriat, relaţia angajator-angajat etc.

Calendarul Conferinţei “Sănătate mentală, fizică şi emoţională”:
– 18 iulie, Braşov, Hotel Kolping
– 19 iulie, Sibiu, Hotel Continental Forum
– 20 iulie, Cluj-Napoca, Biblioteca Centrală Universitară, Sala Ioan Muslea
– 22 iulie, Bacău, Hotel Decebal
– 24 iulie, Iaşi, Hotel Internaţional
– 26 iulie, Constanţa, Hotel Ibis
– 27 iulie, Bucureşti, Hotel Capitol
Mai multe detalii despre evenimente aici 

Alexandru Pleşea, cunoscut opiniei publice drept Antrenorul Minţii, este psihoterapeut şi hipnoterapeut şi trainer în programare neuro-lingvistică.

viața - giphy 7 150x150Citește și: [VIDEO] Smiley a lansat ”RARA”, un clip filmat într-un mod unic

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.