Cele mai profitabile 12 joburi pentru a lucra de acasă

pentru a lucra de acasă - pentru a lucra de acas   1024x683

Cele mai profitabile 12 joburi pentru a lucra de acasă. Te bate gândul să îți iei de lucru acasă? Ai vrea să poți să găsești un job care să te ajute să ai un program mai flexibil? În epoca asta digitală, munca de acasă nu mai e așa greu de obținut. Uite care sunt cele mai căutate şi mai profitabile 12 joburi pe care le poți face de acasă:

1. Scriitor- A fi scriitor liber-profesionist nu înseamnă doar să scrii cărți și să încerci să le publici.Sunt și multe alte oportunități, precum a scrie articole pe bloguri pe diferite teme, pagini de conținut pentru site-uri, recenzii de produse, documente tehnice și multe altele. La momentul actual sunt câteva sute de mii de scriitori pe site-urile de freelanceri, făcând această meserie una dintre cele mai populare joburi.

2. Editor – Dacă este nevoie de un număr foarte mare de scriitori, atunci va fi nevoie și de un număr mare de editori. Poți edita postările de pe blogurile mari înainte ca acestea să fie publicate, poți edita conținutul paginilor web, ebook-uri etc. În prezent sunt mii de editori liber-profesioniști iar mulți dintre ei oferă atât servicii de editare cât și de scriere astfel încât este destul de dificil să estimezi un anumit număr.

Persoanele cu cunoștințe bune de gramatică sunt foarte căutate. Caută oportunități pe una dintre platformele pentru freelanceri sau contactează administratorii blogurilor mari sau ai revistelor, dacă te interesează un post de editor.

3. Traducător – Cu câteva sute de mii de traducători pe site-urile de freelanceri, nu ți se va părea dificil să găsești joburi ca traducător, dacă te vei uita puțin în dreapta și-n stânga. Cele mai căutate combinații sunt traducerile din chineză, spaniolă, franceză și germană în engleză și viceversa, dar sunt și foarte multe alte oportunități, deci dacă vorbești cel puțin o limbă străină vei găsi cu siguranță de lucru.

4. Consultant – Consultanții de afaceri, juridici, de web sau de marketing sunt destul de prezenți în lumea online a freelancerilor, cu zeci de mii de joburi pe Guru și Upwork.Există o gamă foarte variată de joburi de consultant disponibile în diverse domenii, de la juridic la SEO și IT, așa că nu ar trebui să fie greu să găsești o ofertă potrivită pentru abilitățile tale.

5. Reprezentant de servicii clienți – Majoritatea companiilor preferă să externalizeze acest serviciu, deci nu este de mirare că există o imensă piaţă de joburi online pentru reprezentanții de servicii clienți.

6. Reprezentant de vânzări – Piața online a reprezentanților de vânzări este destul de mare, dar nu sunt foarte multe persoane care oferă acest serviciu, deci nu trebuie să îţi faci griji pentru competiție.

7. Dezvoltator de software – Piața joburilor pentru dezvoltatorii de software este mare și continuă să se extindă, deci mereu este loc de mai mulți oameni cărora le place să lucreze de acasă și care au abilități și experiență în acest domeniu. În ciuda competiției, mulți dezvoltatori de software începători reușesc să câștige destul de bine.

8. Designer web – Designerii web sunt la mare căutare acum, pentru că multe firme mici, companii și persoane fizice fac afaceri în mediul online. De la mici magazine online și bloguri, la site-urile marilor companii, fiecare are nevoie de un web designer bun, deci nu este de mirare că sunt peste 100.000 de designeri web pe site-urile de freelanceri.

Citeste continuarea: ideisibani.ro

foto: samnebo.com

pentru a lucra de acasă - 150421 emptywallet stock 150x150Citeste si: Vrei să îți deschizi un BLOG? Uite ce TREBUIE să știi

Ai si tu o poveste despre copilarie? Trimite-o la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE: Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.