Ce mai înseamnă pentru TOTDEAUNA?

pentru TOTDEAUNA - elderly couple love portrait jade beall 14 683x1024

Ce mai înseamnă pentru TOTDEAUNA? M-am uitat în față, m-am uitat în spate, sunt flancată de oameni mici, slabi și obosiți. În stânga mea un cuplu plictisit, de îmi vine să mă duc să-l sărut pe gură, doar, doar… iese și ea din letargie. Cel mai tare mă sperie plictiseala. Da, aia care se instalează într-un cuplu, sentimentul ăla că poate să îi cadă ceva  în cap partenerului, că NU simți mare lucru.

Practic, asta e fobia mea în materie de relații și iubire. Întotdeauna m-am întrebat cum și de ce anume se instalează monotonia aia care macină. Ce se rupe între doi oameni care se iubesc, atunci când încep să trăiască împreună?

Cel mai tare cred că doare lipsa de intimitate, sentimentul ăla care deși îți place, te și scoate din minți când la final de zi să dai peste ea acasă. Zi de zi. Și invers. Ursuz, cu capul plecat, îți scoți șosetele și știi că ea o să strige în următorul minut după tine. Dacă aș fi în interiorul tău, te-aș înțelege mai bine. Pentru o clipă ai vrea să fii singur.

Citeste si: Mă uit în OCHII tăi şi mă văd pe mine. Dacă auzi asta…FUGI!

Și apoi, mai e viața. Viața simplă, asta care consumă. Banii, grijile, frustrarea, responsabilitățile ne fac cel mai adesea să ajungem într-un punct critic.Viața înseamnă oameni, oamenii înseamnă și bine și rău. Într-o realitate atât de volatilă în principii, ce așteptări să mai avem?  Viața sapă încet și sigur în noi. Ai senzația că periodic ești supus unor teste. La fel și relația. Primul care cedează, pierde!

Am pornit să scriu gândurile pe hârtie după ce am văzut poza acestor oameni. Pudicii să părăsească incinta! 70 de ani de viață și o poveste de dragoste imensă,cât energia care încă se simte între ei. Fac pariu că au trăit de toate, de la iubire pasională, până la căldura unui cuib. Dacă aș iubi, dacă m-ar iubi așa, la 70 de ani, i-aș spune lui Dumnezeu că-s tare norocoasă.

Așa arată pentru mine … ÎNTOTDEAUNA! Iubirea aia cu parfum adolescentin, fără rușini inutile, cu îmbrățisări  tămăduitoare când lacrimile îți curg pe obraji. Viața nu ne iartă pe niciunul! Cu cine alegi să te însoțești în viață? Alege cu inima, de asta depinde liniștea ta din final.

Să iubim frumos!

Citeste si: Ce e Iubirea?

Vezi mai multe foto aici: Boredpanda

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la mine, îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte : emmazeicescu@gmail.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.