Fă o MAGIE. Curăță PEPENELE roșu… cu STIL!

PEPENELE roșu - 2BF99C2600000578 3224007 image a 1 1441527760025

Fă o MAGIE. Curăță PEPENELE roșu… cu STIL! Vrei să îți impresionezi prietenii? Invită-i la tine acasă și oferă-le  imaginea zilei. Un pepene roșu superb și mai ales foarte gustos. Cum să cureți un pepene roșu care să arate așa? Uite care este procedeul „magic”.

Ce trebuie să faci? Cumpără doi pepeni mari, tip lubeniță. Ia un cuțit și taie cu atenție coaja unuia dintre ei. Când ai terminat de dat jos coaja și a rămas doar miezul pepenelui, ia un burețe  de spălat vase care este nefolosit. Da, ai auzit bine! Folosește partea abrazivă și cu el uniformizează suprafața miezului până când rămâne așa,  ca un „ou” mare și roșu.

Pasul următor este să iei cel de-al doilea pepene si să îl tai în două jumătăți egale. Taie miezul în interior, în formă de cuburi. Scoate-le într-un castron și pune-le la frigider. Le poți consuma mai târziu, la o gustare.

Acum a venit momentul magiei! Ia pepenele curățat și bagă-l într-o jumătate de coajă. Pune-i capacul și pune-l la rece. La final, când vin musafirii, o să ai ocazia să le arăți cât de talentat ești. Uite tutorialul!

 

PEPENELE roșu - o SPRING CLEANING facebook 150x150

 

 

Citește si:  Am descoperit cea mai SIMPLĂ metodă de curățat ARAGAZUL

 

 

Ai și tu un truc magic de arătat din bucătărie? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte, Trimite-l la mine : emmazeicescu@gmail.com

foto: youtube.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.