Personalitatea ta în funcție de POZIȚIA în care dormi!

dormi - pozitiisomn

Personalitatea ta în funcție de POZIȚIA în care dormi! Există atâtea studii despre personalitatea omului analizată din toate perspectivele posibile, încât una legată de personalitatea omului după cum doarme nu putea lipsi.

1. Dacă nu poţi să adormi fără să-ţi lipeşti genunchii, în timp ce te culci pe o parte, atunci eşti o persoană calmă şi de încredere. Nu te laşi uşor jignit şi nu îţi este frică de viitor. Zâmbeşti chiar şi în cea mai cumplită dimineaţă de iarnă şi te adaptezi fără probleme la aproape orice schimbare din viaţa ta.

2. Dacă dormi mai mereu în poziţie fetală, atunci simţi frecvent nevoia să fii protejat, înţeles şi simpatizat. Încolăcindu-te în acest fel, încerci să te fereşti de problemele cu care te confrunţi în lumea care te înconjoară. Poţi să-ţi exprimi perfect talentele şi potenţialul prin pictură, dans sau să scrii pe un blog.

3. Dacă dormi culcat pe burtă, cu braţele şi picioarele în afară, atunci eşti un lider. Eşti impulsiv, preiei iniţiativa şi te asiguri că există ordine în viaţa ta personală şi cea profesională. Cel mai probabil preferi să planifici totul dinainte şi nu-ţi prea plac surprizele. Ai abilitatea de a persevera şi simţul resposabilităţii te ajută să atingi succesul.

4. Dacă dormi culcat pe spate, atunci cel mai probabil eşti o persoană pozitivă care iubeşte viaţa. Eşti obişnuit să fii în centrul atenţiei şi iubeşti să ai parte de companie plăcută. Lucrezi cu încăpăţânare şi perseverenţă, dar într-un mod raţional, şi preferi întotdeauna să spui adevărul. Oamenii care dorm în această poziţie au adesea personalităţi foarte puternice.

Sursă foto: Antenastars.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

dormi - BUSUIOC 150x150Citeste si: De ce e bun busuiocul pentru organism

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.