Cum te îmbraci pentru o petrecere la PISCINĂ?

petrecere la PISCINĂ - petrecere la PISCIN   1 1024x683

Cum te îmbraci pentru o petrecere la PISCINĂ? Ai  primit o invitație care te pune în încurcătură?  Nu știi cu ce să te îmbraci la o petrecere la piscină? Stai liniștită, există soluții pentru fiecare eveniment.  Petrecerile la piscină sunt un eveniment must have în sezonul cald, așa că lasă grijile și bucură-te de vară!

Desigur că e greu să fii femeie şi desigur că înainte de orice petrecere treci prin faza binecunoscută „eu cu ce mă îmbrac?!” sau „eu NU am cu ce să mă îmbrac”. În plus faţă de alte petreceri, când e vorba de piscină trebuie să iei în calcul faptul că va fi cald şi vei intra în apă.
Îţi trebuie ceva lejer, dar chic în acelaşi timp, confortabil şi răcoros. O rochie uşoară de vară este întotdeauna o idee bună, la care poţi asorta o pălărie de paie şi ochelari de soare cat-eye.
Practic fiind o mare parte din timp în bikinii, cred că nu mai ai nevoie de prea multă accesorizare.

Ei vor vorbi despre tine suficient. Motiv pentru care te sfătuiesc să nu porţi un slip minuscul. Nu suntem pentru vulgar. Aş purta mai degrabă un costum întreg şi nişte sandale cu toc înalt sau nişte platforme ameţitoare. Sau, dacă preferi genul lejer şi comod poţi purta sandale romane.

Vezi continuarea aici: Haute and Heart

petrecere la PISCINĂ - petrecere la PISCIN   150x150Citeste si: 10 piese CHIC care nu trebuie să-ți lipseasă din ȘIFONIER

Aisi tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.