Piețe de Crăciun în lume. De neratat!

Crăciun - pietedecraciun

Piețe de Crăciun în lume. De neratat! Dacă vă doriţi să petreceţi Crăciunul în afara ţării, să observaţi tendinţele şi tradiţiile celorlalţi în ceea ce priveşte frumoasă sărbătoare şi nu ştiţi unde să mergeţi, va oferim câteva sugestii. În aceste oraşe Crăciunul se sărbătoreşte cu voie bună şi fast, simţindu-se cu adevărat că am intrat în sezon. Colindele de pe străzi, luminile de sărbătorişi brazii împodobiţi va vor duce pe tărâmul de basm al poveştii de Crăciun. Voi v-aţi hotărât unde va petreceţi sărbătorile?

Munchen

Din Germania și Austria a pornit nebunia asta cu piețele de Crăciun, așa că cel mai bine mergeți acolo pentru a le vedea. În Munchen am mers în urmă cu trei ani, pe la mijlocul lunii decembrie. În oraș au fost amenajate mai multe astfel de piețe, dar cel mai mult mi-a plăcut cea de la MarienPlatz, în mijlocul orașului. Pentru că e mare, înconjurată de cladiri frumoase și se află în zona turistică. E cam aglomerat, ce-i drept, dar mie îmi place nebunia aia!

Koln

Rămânem în Germania, dar mai la nord de data asta. În Koln am poposit o singură zi, anul trecut, pe la final de noiembrie. A fost suficient pentru a da o tură de oraș și pentru a vizita cele patru piețe de Crăciun. Cel mai mult mi-a plăcut Old Christmas Market. În tot orașul e o atmosferă foarte frumoasă și merită vizitat, mai ales că avem zbor low-cost direct până acolo.

Sursă foto: tentv.ro

Citește continuarea pe călătoreștecuira.ro

Crăciun - Vunk 150x150Citeste si: Vrei să vezi ce fac băieţii de la Vunk… în afara concertelor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.