Piramida de la Bomarzo, locul energiilor NEGATIVE

piramida de la bomarzo - Bomarzo4

Localnicii ştiau despre Piramida de la Bomarzo, dar nu o priveau ca pe o piramidă ci ca pe un loc unde se făceau sacrificii umane şi ritualuri întunecate. Ei o numesc “Sasso del Predictore” adică Piatră Predicatorului. Mai mult o ocolesc ca pe un loc nefast.

Într-o zi, el a visat că trebuia să o cureţe şi să o aducă la lumina. A pornit cu mâna goală şi a smuls copacii care creşteau în încăperi, iarbă şi muşchii care umpleau scările, buruienile care o înghiţeau.  A început să sape urmând firul scărilor care duceau în pământ. În altă noapte a visat un om învesmântat în alb, care l-a somat să nu sape mai adânc. Atunci s-a oprit lăsând la vedere ceea ce se vede şi azi din Piramida de la Bomarzo. Ulterior, a încercat să contacteze primăria locală pentru a obţine permis de cercetare. Nu i s-a acordat. Mai marii nu doresc descoperirea acestei piramide. Prin urmare ea a rămas de ani de zile în formă dezgolită actuală.

El se îngrijeşte să nu mai fie înghiţită de vegetaţie şi să nu fie distrusă de trecători.  Într-un final a plecat. Am mai rămas puţin lângă piramidă cea misterioasă. Rău am făcut. Piramida de la Bomarzo mi-a supt toată energia şi m-am simţit agitată, nervoasă, pusă pe ceartă şi îngrozitor de obosită pentru mai multe zile. Aş fi dormit non stop, lucru care nu mă caracterizează. Spre deosebire de celelalte piramide unde m-am simţit plină de energie şi binedispusă , aici am simţit numai energii negative şi nefaste. Este un loc negativ în general.

Un alt aspect care completează afirmaţiile mele este orientarea piramidei de la Bomarzo către Nord-Vest, punct cardinal care indică locul de provenineţa al  Îngerilor Infernului în mitologie. Cu toate acestea ea  face parte din istoria umanităţii, aşa că v-am povestit despre ea şi poate veţi avea vreodată curiozitatea să o vizitaţi. Mi-ar plăcea să va aflu opiniile după ce vizionaţi fotografiile şi filmul realizate acolo.

Toată povestea o puteți cititi pe hai -cu-Butterfly.com

piramida de la bomarzo - Bomarzo 150x150Citeste si: 10 hoteluri INEDITE din intreaga lume

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.