Playboy ȘOCHEAZĂ. Pictorial al unei musulmance în paginile revistei !

Playboy - maxresdefault 1 1

Playboy ȘOCHEAZĂ. Pictorial al unei musulmance în paginile revistei ! Când spui Playboy spui erotism, sexualitate, senzualitate. Revista fondată de Hugh Hefner pe asta și-a construit brandul și a ajuns unul din simbolurile secolului 20.

Numai că, de ceva ani, Playboy trece printr-o serie de schimbări editoriale care a lăsat un pic în urmă savoarea trecutului. A fost întâi decizia de a renunța la faimoasă copertă cu poze nud, asta și din auza faptului că acum este plin internetul de poze din ce în ce mai explicite. Iată că, pentru a confirma parcă schimbarea de optică și adaptarea la noile vremuri, în numărul din luna octombrie are un model mai…neașteptat.

Este vorba de jurnalista americană de origine libiană Noor Tagouri, care în pictorialul său a adoptat o ținută îndrăzneață pentru regiunea de unde provine: geacă de piele, bascheți în picioare și un voal kaki pe cap. Noor Tagouri este urmărită la nivelul rețelelor social media de peste 100 de mii de oameni, Cum era de așteptat, proiectul a stârnit controverse.

Pe de o parte radicalismul islamic critică faptul că tânăra jurnalistă a purtat hijabul (văl care acoperă chipul femeilor în cultura islamică). Pe de altă parte sunt cei care continuă să considere Playboy o revistă cu un caracter pornografic, asta deși lucrurile, așa cum scriam mai sus, s-au schimbat enorm în ultimii ani.

Citește continuarea pe Mediafax.ro

Playboy - 13015042 1167620059915900 1358787715 n 150x150Citeste si: Dacă vrei o femeie PUTERNICĂ, fii DEȘTEPT!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.