Plecati in vacanta in Grecia? Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tineti seama!

- myrtos beach 374298001

Băncile grecești au „tras obloanele” și au introdus deja restricții cu privire la sumele de bani pe care le pot retrage localnicii. Cu toate acestea, cu carduri de credit emise în străinătate pot fi retrase orice sume de la bancomatele elene, bineînțeles, în funcție de banii existenți în aparate și de cozile formate în jurul lor.

Toate cardurile de credit acceptate în prezent, precum Mastercard și Visa, vor continua să funcționeze normal. Totuși, magazinele mici și restaurantele s-ar putea să fie reticente și să nu accepte plata cu cardul de credit sau debit, pentru că le este greu să-și retragă banii din propriile conturi.- myrtos beach 37429800

Dacă vreți să închiriați o mașină, există informații că unele servicii de car-rental solicită bani „gheață” în toiul verii „toride” din Grecia. Informațiile n-au fost confirmate în totalitate dar voucherele s-ar putea să nu mai fie de actualitate. De asemenea, cecurile de călătorie nu sunt acceptate peste tot așa că nu este recomandabil să vă bazați pe ele ca unică modalitate de plată.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.