Plutonierul Căpșună a plecat în eternitate. A murit Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani - sebastian papaiani 1024x683

Plutonierul Căpșună a plecat în eternitate. A murit Sebastian Papaiani A fost o vreme când despărțirile erau mai rare. Și poate un pic mai suportabile. Acum e ziua și moartea. Parcă cineva s-a decis să ne ia tot ce aveam mai de preț în țara asta. Ultimul pe listă, Sebastian Papaiani.

Actorul suferise un accident vascular cerebral la sfârșitul  lunii august și din păcate, astăzi a pierdut lupta. Pe pagina de Facebook a Poliţei Române a fost publicat, în această dimineaţă, un material video conţinând un fragment din comedia „Brigada Diverse” în care actorul Sebastian Papaiani a interpretat binecunoscutul rol al simpaticului plutonier Căpşună.

Pe pagina de Facebook a lui Sebastian Papaiani a fost postat un ultim mesaj pe data de 27 august, cu puțin timp înainte de a fi internat: „Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru cuvintele şi gândurile frumoase primite în ultimele zile! E pentru prima dată când îmi petrec ziua de naştere într-un spital, dar , cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia că am fost invitat la o petrecere surpriză unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi aţi vorbit tot timpul. Vă iubesc şi sper că Dumnezeu să-mi dea posibilitatea să vă revăd cât mai curând, fiindcă pentru mine, voi, oamenii obişnuiţi, aţi fost şi veţi rămâne marea mea iubire! Va îmbrăţişez pe fiecare în parte. Cu drag, Sebastian Papaiani.„

Sursă foto: Libertatea.ro

Citește continuarea pe ȘtirileProtv.ro

Sebastian Papaiani - maxresdefault 1 150x150Citeste si: Ioan Gyuri Pascu – la moartea unui om fabulos

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.