Ponta își începe vacanța cu turcii și o termină cu americanii

- 04 ponta 3 a2facaa3e2 620x4001

Text de Claudiu Popa

Câți dintre bugetari au „beneficiat” de un concediu medical în străinătate, cu salariu- arrow 10x10 primit integral şi dreptul de a se întoarce înapoi la locul de muncă- arrow 10x10, oricând vroiau aceştia? Câți dintre salariații la stat s-au aflat în această situație, pentru ca la scurt timp să plece în concediu de odihnă, şi nu oriunde, ci în Statele Unite ale Americii? Noi cunoaştem unul singur: Victor Ponta, salariat la Palatul Victoria.- 04 ponta 3 a2facaa3e2 620x400

Premierul a anunţat că şedinţa de Guvern de astăzi a fost ultima pe care a condus-o, fiindcă începe vacanța de vară. Moment numai bun pentru ca Victor Ponta, care nu a muncit prea mult în ultima lună şi jumătate, fiind spectator la jocurile olimpice din Azerbaidjan, apoi internat la o clinică de lux din Istanbul, urmat de recuperare în acelaşi loc seren şi ulterior auto-suspendat din partid, să ia o nouă pauză. Premierul nu va fi în România în următoarele 20 de zile. Astăzi se va afla în avion către Istanbul, iar apoi, se va relaxa peste Ocean, în SUA, au declarat surse de la Palatul Victoria, pentru Jurnaliştii.

Oprea, interimar din nou

Pentru a doua oară de când e partener cu Ponta în acelaşi cabinet, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua interimatul. Premierul Victor Ponta îi va delega din nou atribuțiile sale lui Oprea, de mâine şi până la 17 august. De altfel, vicepremierul a declarat recent că nu ia niciodată concediu, fiindcă „aşa i-a promis lui Victor Ponta.”

vezi continuarea pe Jurnalistii.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.