Iubirea are nevoie de porție sănătoasă de râs

porție sănătoasă de râs - barack obama michelle love story 35
Galerie Foto

Iubirea are nevoie de porție sănătoasă de râs. Iubirea poate să treacă prin multe bătălii. Iubirea poate să treacă peste crize, lacrimi sau deziluzii. În cele din urmă, iubirea dintre doi oameni este presărată cu bune și rele, orgolii și romantism. Ce nu poate face iubirea? Nu poate trece peste abandonare și rutină. Dacă ne gândim la ce e frumos într-o relație, ce am spune?

Ca să supraviețuiască, iubirea are nevoie de o porție sănătoasă de râs. Tratament care te scoate din cam toate sincopele. Dacă ai realizat că râsul este cel mai bun tratament, ai o șansă enormă…la fericire. Iubirea are nevoie de mâini care să se caute, care să se sprijine, mâini care vorbesc despre echipă, responsabilități și asumare. Tu și ea, mână în mână, până la final!

Iubirea are nevoie de alternanță la guvernare. Acum te lași condus de el, ca la primul dans al iubirii voastre. Uneori, ai să simți nevoia să imprimi tu ritmul. E în regulă, doar să nu uiți să mai cedezi locul și celuilalt căpitan. Azi…eu, mâine…tu! Iubirea înseamnă să împărțim puterea!

porție sănătoasă de râs - por  ie s  n  toas   de r  s

Iubirea înseamnă să mă enervezi și să-mi treacă, să te cert și să te alint, să te alerg și să te prind, să te ador și mă adori. Iubirea înseamnă să călătorim împreună prin viață și mai ales …înseamnă prietenie! Asta îmi pare poate cea mai frumoasă latură a iubirii. Să ne distrăm împreună în timp ce lumea ne privește și se întreabă: Cum de sunt așa fericiți?

Iubirea înseamnă să îl întrebi timid: Încotro? El ar fi bine să răspundă: Împreună! Nu există cupluri perfecte sau relații imbatabile. Există oameni care luptă, zi de zi!

Nu știu cum sunt în realitate soții Obama, dar în fotografiile furnizate de Bored Panda, găsesc exact ce am scris mai sus.  Au trecut 27 de ani și două mandate. Parcă tot faini sunt!

Vezi Galeria FOTO cu cele mai tari momente de iubire prezidențială!

Sursa foto: Bored Panda

porție sănătoasă de râs - Pasiunea perfect   150x150Citeste si: NU mai căuta bărbatul PERFECT !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.