Povestea unui început de iarnă

povestea - iubire

Articol scris de Elisabeta Pancea. Povestea unui început de iarnă. Ne amintim cu drag zilele de primăvară timpurie în care glumeam. Ne tremurau mâinile pe tastaturi citind ce ne scriam unul celuilalt și neștiind ce să răspundem, ne scuzam politicos cu munca pe care nu o puteam lăsa să aștepte.

A venit vara, cu distracții la distanță, dar și un început de toamnă ce ne-a apropiat, pentru că fiecare avem nevoie de cineva care să ne strângă în brațe când frigul pătrunde sub haine până-n oase.
Acum, la început de iarnă, vă doresc, iubite femei, să aveți parte de astfel de gânduri zi de zi. Pentru că meritați.

“Cât este de când ne construiam vise cu noi doi întâlnindu-ne pentru prima dată aici? Dacă m-ai pune să ți le descriu pe toate, atât de simplu mi-ar fi. E ceva cu căței, tu ridicându-ți ochișorii ăia mari la mine și făcându-mă să tremur de dor.

Sunt povești cu tine. Despre tine. Despre tot ce poate fi mai frumos și dulce pe lumea asta. Povești cu dor și iubire.
Mica mea prințesă cucerind lumea. Azi iar stau pe aici. Și te privesc și te ador. Și mă întreb iar și iar: eu cum naiba m-am mințit că exist până să te descopăr pe tine? Patul meu plânge după parfumul și pielea ta. Paharele, și spălate, încă mai au gustul buzelor tale. Și să adorm noaptea fără tine în brațele mele e chin. Crunt.
Mi-e dor de tine.
În orice colț al lumii aș fi.
Chiar și la câțiva pași de respirația ta, de vocea ta, de surâsul tău.
Ți-am mulțumit azi că exiști? Ca prin tine exist și eu?

Te iubesc. Ca un copil prost ce abia descoperă mersul în picioare. Și ce se mai împiedică. Te iubesc așa cum un nebun iubește lumea lui, neînțeleasă de alții. Te iubesc așa cum Dumnezeu a iubit lumea din prima clipă când și-a imaginat-o. Era lumea în care tu erai înger și dulce demon.
Rai si Iad.
Izbăvire și iubire”.

povestea - iubire 150x150Citeste si: M-am simțit înșelată chiar și de cuvinte

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.