Pozițiile sexuale care-ți garantează un orgasm de neuitat!

Pozițiile sexuale - Pozi  ii sexuale 2

Pozițiile sexuale care-ți garantează un orgasm de neuitat! Viața sexuală este extrem de importantă.Ca și în orice alt domeniu și în viața sexuală este nevoie să încerci să înveți. Specialiștii spun că stimularea feminină în cadrul preludiului este primul pas către un orgasm garantat. Mai apoi însă este nevoie de puțină cunoaștere, exercițiu și ceva imaginație.

1. Strânge-ţi partenerul printr-o genuflexiune – Aceasta este una dintre cele mai simple poziţii care îţi permite să flexezi muşchii în jurul penisului pentru un răspuns orgasmic. Apoi, deţii controlul adâncimii penetrării şi poţi oscila între “superficială” şi „adâncă” până la vibrarea trupului.

2. Poziţia “cheiţa pe o parte” – Savurează fiecare senzaţie unică prin poziţia „cheiţa pe o parte”: pe o parte, faţă în faţă, cu unul dintre picioarele femeii ridicat în timp ce penisul penetrează vaginul. Această poziţie ajută, de asemenea, la stimularea clitoridiană intensă.

3. Trapez provocator – Această poziție este printre puţinele poziţii sexuale excelente pentru stimularea punctului G. În timp ce iubitul tău stă cu picioarele desfăcute, tu te sprijini pe palme şi pe picioare, apoi te întinzi pe spate până te lipeşti de partener.

4. Moară de vânt – Bărbaţii iubesc această poziţie, oricât de complicată ar fi ea: pe spate, femeia îşi desface picioarele în timp ce bărbatul se aşează peste ea.

Vezi continuarea pe Unica.md

foto: favim.com

Pozițiile sexuale - women smoking 00333825 150x150Citeste si: Dragi femei, ORGASMUL e de bine!

Ai si tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi:office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE: Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.