Premieră la Casa Albă. Cine este cel mai nou angajat al lui Barack Obama

- obama 385757001

Casa Albă a angajat, în premieră, o persoană care recunoaşte în mod public că este transgen. Raffi Freedman-Gurspan ocupă fotoliul de director pentru sensibilizare şi recrutare în cadrul personalului preşedinţiei americane, relateată BBC News.

Angajamentul ei faţă de drepturile persoanelor transgen reflectă „valorile acestei administraţii”, a explicat un oficial de la Washington.

Potrivit sursei citate, preşedintele Barack Obama şi-a arătat astfel, încă o dată, sprijinul acordat caomunităţii gay-ilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT).- obama 38575700

„Raffi Freedman-Gurspan dă dovadă de tipul de leadership pe care-l promovează această administraţie”, a declarat Valerie Jarrett, consilieră a şefului statului american.

De asemenea, reprezentanţii comunităţii LGBT au salutat decizia lui Obama.

„Guvernul nostru funcţionează cel mai bine atunci când reflectă realitatea a ceea ce suntem noi ca americani”, a spus Aisha Moodie-Mills, directoarea Gay & Lesbian Victory Fund and Institute.

vezi continuarea aici: realitatea.net

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.