Premiere la CINEMA! Ce vedem din acest weekend?

cinema - cinema

cinema - sandalele gladiator 6 150x150Articol scris de Andreea Panait.

Premiere la CINEMA! Ce vedem începând cu acest weekend?  Vineri, programul de la cinema a fost updatat cu câteva premiere demult aşteptate. Fie că vorbim de amatori de thriller, acţiune sau comedii care să te destindă râzând copios, este imposibil să nu găseşti ceva pe gustul propriu.

Ce poţi vedea începând cu 26 August la cinema

  • Omul din întuneric THRILLER

Nerăbdătorii care au bifat filmul aseară, lasă comentarii pozitive pe site-urile de specialitate, recomandându-l ca fiind un thriller de calitate, în care suspansul este omniprezent.

Scenariu : Povestea a trei prieteni care plănuiesc să pătrundă în casa unui orb singuratic şi spera să obţină un câştig rapid, dar se trezesc în mijlocul unui lupte pe viaţă şi pe moarte. Este un thriller horror de o complexitate brutală care debutează cu dorinţa lui Rocky de a-şi salva sora mai mică de sub tutela mamei denaturate, dornică să facă orice pentru a reuşi. Are deja experienţa unor spargeri împreună cu doi prieteni – Alex şi Money. Zvonul conform căruia în oraş există un orb care locuieşte singur şi care are ascunsă în casă o avere pare exact motivul potrivit pentru o spargere finală şi un mod de a face rost de bani ca să părăsească oraşul.

„Victima” vizată se dovesteste însă mai periculoasă decât au anticipat, experienţa în interiorul casei dovedindu-se terifiantă.

Este al doilea film artistic al regizorului şi scenaristului Fede Alvarez (Evil Dead) şi al producătorului Sam Raimi. Șocant și captivant, thrillerul lui Alvarez, deosebit, uimitor din punct de vedere vizual, menține un ritm frenetic până în ultimul minut șocant.

  • Noua vieţi COMEDIE

Văzut deja că trailer – reclama înaintea filmelor de până acum la cinema, comedia a reuşit să capteze atenţia şi nu a dezamăgit nici după premieră. „Noua vieţi” este filmul săptămânii care aduce bună dispoziţie .

Scenariu : Înstrăinat de fiica şi soţie prin prisma afacerii pe care o conduce şi timpul alocat acesteia, miliardarul Tom Brand suferă un accident bizar prin care se trezeşte prizonier în corpul unui motan.

Tom se simţea vinovat că stă prea mult timp la birou, moment în care decide că îşi poate recompensa fiica luându-i drept cadou de ziua ei  – o pisică. Presat de timp ajunge la singurul petshop deschis, neobişnuit de data aceasta pentru că pisica este una magică, iar pe drum spre petrecerea fiicei sale se petrece întâmplarea bizară. Reuşeşte să scape din corpul pisicii şi să redevină afaceristul insensibil sau viaţa îl ţine captiv până îşi redobândeşte bunătatea?

Filmul este regizat de Barry Sonnenfeld – responsabil pentru Men în Black şi îi are în distribuţie pe Kevin Spacey, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines şi Robbie Amell.

  • Prădătorii ACŢIUNE

Filmul pune în scena o conspiraţie muşamalizata cu bani şi corupţie.

Scenariu : Managerul Băncii Naţionale din Hubert îi înmânează unei femei un portofoliu şi apoi o conduce spre ieşire. Moment în care patru indivizi pătrund în birou trăgând cu mitraliere în jur. Jeffrey Hubert îşi etalează succesul financiar şi puterea de care dispune. Vestea jafului nu îi trezeşte nici o emoţie pentru că dispune de orice instrument ca să pedepsească pe orice ar fi plănuit momentul.   Agenţii încep să investigheze cazul, şi se văd nevoiţi să lupte cu corupţia şi abuzul teritorial al poliţiei locale, dar şi cu presa care vrea să vadă rezultate. Întreaga echipă este într-o luptă contracronometru pentru a prinde răufăcătorii a căror violenta transforma oraşul într-o zonă de război.

  • Sex după o reţetă COMEDIE

Dacă ai chef de o comedie jucăuşă, fără inhibiţii şi fantezii erotice, acest film este exact ce îţi trebuie.

Scenariu : Cinci povesti despre iubire şi sex într-o vară călduroasă la Madrid, unde protagoniştii descoperă noi fete ale păcatelor trupeşti. Tabuurile sunt testate şi desfiinţate rând pe rând pe măsură ce cuplurile sunt deschise către nou şi experiementeaza totul.

Încă mai ai timp să-ţi faci o rezervare, aşa că dacă nu ai planuri de seară pentru acest weekend, fugi la cinema!

cinema - Keanu Reeves1 768x476 150x150Citeste si: Povestea TRAGICĂ a vieții lui Keanu Reeves

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.