Premiile Gopo 2017: „Sieranevada„ și „Selfie69„ – câștigătorii serii

Gopo - gopo

Premiile Gopo 2017: „Sieranevada„ și „Selfie69„ – câștigătorii serii În cadrul celei de a 11-a ediții a premiilor Gopo, desfășurată la Teatrul Național din București, Cristi Puiu și filmul său, „Sieranevada„ au fost învingătorii serii, cu 6 statuete.

„Sieranevada“, un film regizat de Cristi Puiu ce spune povestea unui parastas,a fost desmenat cel mai bun film. Premiul pentru cea mai bună regie a mers la Cristi Puiu pentru filmul „Sieranevada”.

Cel mai bun actor în rol principal a fost desemneat Gheorghe Visu  pentru rolul Hogaş din filmul „Câini”. Cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemneată Dana Dogaru pentru rolul Nuşa din filmul „Sieranevada”.  Cel mai bun actor în rol secundar: Vlad Ivanov pentru rolul din „Câini“, iar cea mai bună actriţă în rol secundar: Ana Ciontea ca Tanti Ofelia din filmul „Sieranevada”

Citește și: Ashton Kutcher, discurs emoţionant despre traficul de persoane

Premiul Gopo pentru cel mai bun scenariu a mers tot la Cristi Puiu, pentru „Sieranevada”.

„Câini“ a mai câştigat şi premiul pentru cel mai bun fim de debut (Lungmetraj).

Filmele „Câini“ şi „Inimi Cicatrizate“ au împărţit premiul Gopo pentru cea mai bună imagine.

Comedia romantică „Selfie 69“, regizată de Cristina Iacob a primit Premiul Publicului.

Premiul pentru cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură s-a acordat Biancăi Boeroiu şi Domnicăi Bodogan pentru filmul „Inimi Cicatrizate”. Tot „Inimi Cicatrizate” a luat şi premiul pentru cele mai bune decoruri. Premiul pentru cel mai bun sunet a mers la Sam Cohen, Sebastian Ysemlze, Hervé Buirette pentru filmul „Câini”. Cele mai bune costume au fost realizate de Dana Păpăruz pentru filmul „Inimi cicatrizate”.

Actorul Valentin Uritescu a primit un premiu pentru întreaga activitate.

Sursă foto: ziarulmetropolis.ro

Sursă știre: mediafax.ro

Gopo - poezie 150x150Citeste si: Poezia zilei: Marin Sorescu – Am zărit lumină!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.