Prințul Harry: „Am refuzat să mă mai gândesc la mama mea, Lady Di„

Harry - harry

Prințul Harry: „Am refuzat să mă mai gândesc la mama mea, Lady Di„ Moartea Prințesei inimilor, Prințesa Diana, a fost un eveniment care, la momentul când a avut loc, și după modul tragic în care s-a petrecut, a înmărmurit întreaga planetă.

Au fost multe momente emblematice atunci, dar poate că cele mai impresionante cu adevărat au fost cele ale prinților William și Harry, mergând în spatele mașinii ce transporta sicriul mamei lor. Au fost puține momentele în care cei doi fii ai lui Lady Di să fi vorbit despre cum au perceput ei tragedia, cum i-a afectat moartea mamei lor și, mai ales, cum au reușit să treacă peste aceasta.

Dacă William a reușit, se pare, să aducă în viața sa și a supușilor săi o femeie aproape copie fidelă a mamei sale, nu același lucru se poate spune și despre Harry. Care a avut o viață zbuciumată, una care l-a dus, după cum singur a recunoscut, chiar la psiholog.

Citește și: Românii au cheltuit 7 milioane de euro de Paște

Într-un interviu acordat publicației Daily Telegraph, fratele de 32 de ani al prințului William a declarat că a petrecut aproape 20 de ani „fără a se gândi” la moartea mamei sale. Diana, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină alături de Dodi al Fayed, la Paris, în 1997, în timp ce erau urmăriți de paparazzi pe motociclete.

Prințul, care la acel moment avea doar 12 ani, a povestit publicației că nu a reușit să depășească această traumă până în apropierea vârstei de 30 de ani. „Modul meu de a aborda acest subiect era să îmi bag capul în nisip, refuzând să mă gândesc vreodată la mama mea pentru că… la ce ar fi ajutat?”, a povestit prințul. Harry a mărturisit că și-a suprimat emoțiile după moartea mamei sale, decizie care i-a afectat serios viața personală și profesională.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Sursă știre: Agerpres

Harry - cascadabigar 150x150Citește și: Imaginea zilei – cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.