Prințul Nicolae s-a logodit! Avem nuntă în Casa Regală a României

prințul Nicolae - principelenicolaealinabinder

Prințul Nicolae s-a logodit! Avem nuntă în Casa Regală a României. Printr-un anunț făcut pe Facebook, Principele Nicolae (Nicholas de Roumanie Medforth Mills) a anunțat logodna cu Alina Maria Binder, fata alături de care prințul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cererea în căsătorie a avut loc acum o lună, pe 29 iulie, în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Anglia, la Cornwall.

Citește și: Donald Trump şi-a făcut apariţia pe neaşteptate la o nuntă!

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună. Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare” se arată în postarea prințului Nicolae de pe Facebook.

Vestea căsătoriei prințului Nicolae este cu atât mai interesantă, cu cât ea vine la 2 ani de la momentul în care Regele Mihai i-a retras acestuia titlul de Principe și l-a exclus din lista de succesiune la Coroană, printre motivele invocate atunci fiind, spun gurile rele, o viață deloc în acord cu valorile morale ale Casei Regale sau faptul că ar fi lăsat o femeie însărcinată.

Sursă foto: Pagină de Facebook Prințul Nicolae.

prințul Nicolae - 231 150229001 150x150Citește și: Principele Nicolae, exclus din Linia de Succesiune la Coroana României.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.