Prințul William și Kate, mai bogați cu 100.000 de euro

William - printulwilliam 1024x759

Prințul William și Kate, mai bogați cu 100.000 de euro. Scandalul și procesul dintre William și Kate, pe de o parte, și revista franceză Closer, cea care a publicat în 2012 poze cu Kate în sânii goi, s-a terminat. Cu despăgubiri de 100.000 de euro pentru cuplul regal britanic.

Directoarea redacțională și directorul publicației Closer au fost condamnați fiecare la plata unei amenzi maxime de 45.000 de euro de tribunalul corecțional de la Nanterre (vest de Paris) în acest caz care a șocat casa regală britanică.

Ducesa de Cambridge și soțul ei William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, au obținut de altfel fiecare daune de peste 50.000 de euro. Ei solicitaseră în total 1,5 milioane de euro.  Toți inculpații au fost găsiți vinovați de atingere adusă intimității vieții private sau de complicitate. Decizia privind despăgubirile „este conformă jurisprudenței”, a comentat avocatul revistei Paul-Albert Iweins, care s-a declarat satisfăcut de verdict.

Citește și: Kate și William, din nou părinți. Totul despre noul bebeluș regal!

El a considerat totuși amenda „exagerată pentru o simplă afacere de ordin privat”. Avocatul cuplului regal britanic, Jean Veil, nu a dorit să comenteze înainte de a discuta cu clienții săi, dând asigurări că „Palatul Kensington va avea o poziție oficială” după acest verdict. La audierea de la începutul lunii mai, avocatul a dat citire unei scrisori în care prințul William denunța fapte „în mod special dureroase pentru că ne reamintesc de hărțuirea care a fost la originea decesului” mamei sale.

Procurorul a cerut amenzi „foarte semnificative” împotriva celor doi reprezentanți ai Closer — Laurence Pieau, directoarea redacțională, și Ernesto Mauri, director de publicare — și a celor doi paparazzi ai agenției pariziene Bestimage, Cyril Moreau, 32 de ani, și Dominique Jacovides, 59 de ani, suspectați că au făcut fotografiile.

Cei doi fotoreporteri, care au negat orice implicare, au fost condamnați fiecare la plata unei amenzi de 10.000 de euro, din care 5.000 cu suspendare.

Cei patru condamnați vor trebui să le achite în solidar suma de 50.000 de euro soților William și Kate.

Sursă foto: images.eonline.com

Continuare știre pe Agerpres

William - cancervaginal 150x150

Citește și: Investigarea anuală pentru prevenirea cancerelor ginecologice

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.