#PROCIV2017 Sună sirenele de alarmare în toată țara

sirene - sirene

#PROCIV2017 Sună sirenele de alarmare în toată țara Începând de astăzi, de la ora 10, până pe 21 aprilie, în toată țara va fi verificată funcționalitatea sirenelor de alarmare, în cel mai amplu exercițiu din ultimii 27 de ani.

Astfel, în perioada 18-21 aprilie, în localități din țară va fi declanșat mecanismul de înștiințare a autorităților privind iminența producerii unor evenimente deosebite și vor fi acționate echipamentele dedicate de avertizare/alarmare a populației din zone posibil a fi afectate de dezastre, prin intermediul semnalelor acustice, anunță IGSU.

sirene - calendarsirene

Citește și: Explozie a epidemiei de rujeolă – 700 de cazuri în 7 zile

„Sirenele sunt cele care există în acest moment şi vom analiza dacă s-a auzit peste tot, dacă toată lumea a sesizat că sirenele sunt pornite, pentru că sunt unii care şi-au izolat geamurile şi s-ar putea să nu audă nimic. Atunci sunt sisteme alternative de alertare, la care începem să ne gândim, pe lângă sirene, să mai fie şi altele. Facem parteneriat cu mass-media să transmită instantaneu mesaje în situaţii de urgenţă” (Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență).

Sursă foto: observatorulph.ro

sirene - fengshui 150x150Citește și: Alo, duamna, aveți fenc șui?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.