Ce FEMEI vor BĂRBAȚII? Psihologii explică

psihologii explică - females women girls models fashion style sexy sensual wallpaper 1 1024x640

Ce FEMEI vor BĂRBAȚII? Psihologii explică. Femeile și-au pus mereu această întrebare și au încercat să fie mereu tinere și frumoase. Psihologii au ajuns la concluzia că există câteva tipuri de femeie după care bărbații întorc capul. Nu e vorba doar de apreciere vizuală și dorința de vâna, bărbații răspund la următoarele tipuri de femei și iau în calcul o relație

  • Femeile sexy se îmbracă în roşu
    Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile îmbrăcate în roşu nu doar captează atenţia bărbaţilor, ci le şi stârnesc sentimentele amoroase, deşi ei nu sunt conştienţi de acest efect. Iar în dormitor o lenjerie de culoarea focului va aprinde instantaneu dorinţa bărbatului. Nu rămâne decât să va bucuraţi împreună de ce va urma.
  • Femeile fără umor sunt mai sexy în mintea unor bărbaţi
    Ştim că pare surprinzător, însă pentru bărbaţi femeile foarte amuzante nu sunt deloc atrăgătoare. Mai mult decât atât femeile cu un simt al umorului dezvoltat chiar îi intimidează pe bărbaţi. Probabil că le este teamă că vor fi eclipsaţi şi nici unui bărbat nu-i place să fie vioara a două în propria familei.
  • Femeile sexy au buze generoase
    Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul că buzele generoase sau rujate sunt cele mai atrăgătoare pentru bărbaţi. Gândiţi-va numai că în visele erotice ale bărbaţilor întotdeauna partenera este o femeie cu o gură generoasă.

Vezi continuarea pe: Sfatul Parintilor

Citeste si: Despre femei, cu UMOR

foto: paper4pc.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.