Pune PAUZĂ menopauzei tale mentale

pune pauzĂ - Pune PAUZ   1024x512

pune pauzĂ - am Cancer 2 150x150Articol scris de Iancu Ionuț. Pune PAUZĂ menopauzei tale mentale. O femeie frumoasă, cu trăsături fine. Între 35 – 40 de ani, peste care timpul nu își pune amprenta urât. Ochi mari, un zâmbet ce îți stârnește erecții în suflet. Mamă singură, porcul de bărbat pe care l-a luat de soț i-a trădat iubirea și a plecat cu alta. Ce să mai, e genul ăla de femeie  pe care l-ai dori în viața ta.

Numai că scenariul nu continuă în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Femeia noastră a uitat că e femeie. Aproape că îi crește mustața, de feminitatea ei nici nu îi mai pasă. Trăiește doar pentru copilul ei, e refugiul ei perfect, scuza perfectă. Alo, femeie, pune pauză menopauzei tale mentale ! Ești în floarea vârstei, ești la momentul în care tu, ca femeie, ar trebui să strălucești.

Frumoasă, inteligentă, puternică, în floarea senzualității tale. Cum? Ai copil? Și ce dacă? Dacă ai născut, înseamnă că ai făcut un legământ pe viață că nu vei mai merita nici un orgasm? Ce? Nu mai ai încredere în bărbați? Doar pentru că un idiot nu a știut să te iubească cum meriți, ți-a înșelat încrederea, a plecat cu alta și te-a lăsat singură, tu ne crezi pe toți la fel?

Păi, bravo, e ca și cum noi am zice despre voi  că sunteți toate niște…”dive”.

Realitatea asta este. Femeile uită să fie femei. Când ajung la limită, femeile se neglijează pe ele și izolează într-un univers al lor. Trist este că ajung să își axfisieze copilul emoțional. Parcă și aud: „nu mai comenta tu ce nu știi. Eu nu mă neglijez deloc. Știu cum se mai simte atingerea unui bărbat, știu să mă dăruiesc și să primesc. Doar că nu îi mai calc, nu îi mai spăl, nu mai sunt nevoită să fac nimic. Iau doar ce am nevoie„!

Da, e sindromul ăla adolescentin, numai că acum nu fuge de părinți ca să aibă parte de 4 minute de sex (sau poate 3), fuge când adoarme copilul. Și apoi ia taxiul înapoi acasă, dormi 2-3 ore și apoi trezirea că pleacă ăla mic la școală. Cred că e timpul să îi spună cineva că se minte singură și o face cu grație. Dragele mele, nu vă ofiliți când nici măcar timpul biologic nu a decis că e timpul să se întâmple asta.

Sunteți mame? Super ! Sunteți cele mai frumoase femei din lume. Ați trecut printr-o căsnicie eșuată? Nu-i bai, adunați-vă sufletul și încrederea în voi și iubiți …din nou! Faceți asta cu și mai multă putere, cu și mai multă dorință. Aveți 40 de ani și dorințe sexuale neîmplinite? Împliniți-le ! Sexul cu o femeie matură e o lecție de erotism, de orgasm perfect. Și le meritați.

E păcat de voi să stați așa, ca nișțe gâște plouate și ranchiunoase, într-o menopauză mentală inutilă.

foto: i.huffpost.com

pune pauzĂ - ORGASMUL 150x150Citeste si: Dragi FEMEI, orgasmul e de bine !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.