De ce a purtat Hillary Clinton haine ALBE la dezbaterea cu Trump?

Hillary Clinton - clinton

De ce a purtat Hillary Clinton haine ALBE la dezbaterea cu Trump? Iată că nu doar pe la noi se poartă moda „flăcării violet„ sau a unor ținute care să aibă o semnificație anume. La ultima dezbatere televizată dintre Hillary Clinton și Donald Trump, candidata democrată a venit într-o ținută albă.

Ținută care nu a mai trecut neobservată, cu atât mai mult cu cât ea pare a fi un laitmotiv la momentele sau ceremoniile importante din viața lui Hillary Clinton.

În timpul dezbaterilor televizate cu republicanul Donald Trump, candidata democrată a purtat ținute de culoare roșie, la prima dezbatere, de culoare albastră la cea de-a doua dezbatere și albă la ultima dezbatere, cea din Las Vegas, potrivit Agerpres. Hillary Clinton a purtat, de asemenea, o ținută albă și la discursul de acceptare a nominalizării sale la Convenția Națională Democrată din luna iulie a acestui an.

Cotidianul american New York Times relata la acea dată că a fost vorba de una din cele trei culori ale mișcării de susținere a dreptului de a vot al femeilor în America. New York Times relatează, de asemenea, că Geraldine A. Ferraro a purtat tot o ținută albă când a acceptat nominalizarea pentru a deveni prima femeie aspirantă la funcția de vicepreședinte al SUA, din partea unui mare partid politic american, în cadrul Convenției Democrate din 1984.

Potrivit USA Today și New York Times, cele trei culori alese de Hillary Clinton pentru dezbaterile cu Donald Trump reprezintă alegeri vestimentare deliberate pentru invocarea patriotismului și a luptei istorice a femeilor pentru egalitate politică în America.

Sursă știre: Digi24.ro

Hillary Clinton - 130512506701 150x150Citeste si: Bogdan Hossu la Perfect Imperfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.