Pusculita Mea!

- unnamed2 1024x651

Chiar de mic acum tu ești, Învață să economisești!

BluParty si Luiza Mușat, specialist în decorațiuni, organizează  pe 12 iulie, Atelierul pentru copii “Pușculița Mea”. Timp de o ora, copiii si parintii vor construi in echipa o pușculiță în care să adune bani pentru vacanța de vară următoare! Economisirea este unul din cele mai importante lucruri pe care copiii trebuie să le învețe de mici. - unnamed1

“Îmi doresc ca la sfârșitul atelierului fiecare copil să fie mai încrezător în forțele proprii și mândri de ceea ce poate face”, spune Luiza. Trainerul atelierului îi va învăța pe copii să decoreze pușculița prin tehnica decoupage, pe care aceștia o pot lua acasa la final, si vor discuta despre valoarea economisirii.

Atelierul are loc in aer liber in  Grădina J’ai Bistrot si este dedicat copiilor cu varste intre 4 și 14 ani. Înscrierea se face prin formularul de pe pagina evenimentului.

Părinții dornici de a petrece weekendul într-un mod distractiv și educativ cu cei mici, sunt așteptați  de la ora 11:00, în Grădina J’ai Bistrot, pe Calea Griviței nr. 55.

Live & Believe

 

 

 

 

 

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.