Puterea bijuteriilor MINIMALISTE. Ia-le cu tine PESTE TOT !

puterea bijuteriilor - Fotor 146917123102521

Text Andreea Panait

Puterea bijuteriilor MINIMALISTE . Ia-le cu tine PESTE TOT !Fie că sunt inele, cercei, brăţări sau lanţuri – de ceva timp bijuteriile minimaliste ne oferă o explozie de varietate şi forme pe care le putem aborda indiferent de moment.
Poţi să nu mai pierzi timpul în a căuta bijuteria perfectă înainte de un eveniment, poartă-le pe toate, oricum vor arăta bine !

De ce minimalist ?
1. Sunt esenţa feminităţii prin simplitate . Şi tuturor ne place să fim feminine, nu-i aşa?
2. Dacă nu eşti adepta accesoriilor, nu te vei simţi prea încărcată purtand-le , dar cu siguranţă vei avea un plus de încredere în tine .
3. Nu ai cum să dai greş când le asortezi chiar dacă sunt diferite. Şi dacă ţi-e foarte drag de ele, le porţi purta mereu !
4. Dacă obişnuieşti să porţi cercei, lanţ şi inele în acelaşi timp, îţi vei păstra stilul curat şi simplu .
Un singur element statement / ţinuta !
Bijuteriile minimaliste îţi pun în valoare cu siguranţă ţinută şi le porţi purta în număr mare, dar trebuiesc sigur coordonate pentru o imagine demnă de ieşit din casă.
Dacă optezi pentru un top cu imprimeu impresionant sau închizătură la partea din faţă, atunci evită să porţi un lanţ prelungit peste acesta.
Lanţurile sunt cele mai versatile piese care-ţi permit să te joci diferit cu fiecare stare fără prea mult efort. Poartă-le atârnând în față – singulare sau suprapuse, spre spate – având o bluză cu un decupaj generos, în talie – cu un top scurt sau înfăşurate în jurul gâtului în mod repetat dacă sunt prea lungi.
De asemenea, dacă piesa statement este un clutch cu o cataramă decorativă, alegerea inelelor fă-o cu atenţie, nu vrei să pară că ai plecat cu toată cutia de bijuterii după tine. Accesorizeaza-te şi cu o pereche de cercei fini şi eşti GATA!

Unde mai pui că iubitul tău se va simţi foarte fericit pentru că tu ai mai puţine dileme la care el trebuie să răspundă înainte de o ieşire în oraş şi plecaţi şi mai repede de acasă !

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.