Când îmi vine să plâng…

- A Bugs Life CW 021 1024x576

De câte ori îţi vine să spui STOP, fă un pas înainte. De câte ori îţi vine să plângi, gândește pozitiv.  Ce simplu sună! De câte ori te plângi că viaţa ta nu e aşa cum ţi-ai imaginat-o, gândeşte-te cât de tare ai crezut în ea. Să crezi în puterea gândului?  Pentru unii pare o maximă prostie pentru alții pare sensul vieții, singura varianta de „a fi”. Am multe păcate, dar niciodata nu mă poate acuza cineva că NU am încercat, că NU am tras sau că NU am încercat să-mi înfrâng fricile. De ce ne ia frica atunci când sărbătorile sunt la ușă? Pentru că, brusc, nevroza dispare și ești …SINGUR! - A Bugs Life CW 02 450x253Singur… cu dezamăgirile tale despre oameni, cu sentimentul că ai făcut mult și ai primit prea puțin. N-am sfaturi, doar tratamente „simptomatice”, așa cât să treacă senzația de gol din  interior. O știu, știu cum e, știu cum arde! De câte ori îmi vine să strig că NU mai pot, îmi pun căştile pe urechi şi  ascult ceva ce îmi da forţă. Poate să fie o piesă care îmi place, sunetul ploii de vară sau vocile unor oameni speciali. Unul dintre ei, prin căldură este Oprah. I love Oprah!

Una dintre părţile cele mai tari din acest mic discurs al lui Oprah este cel despre ce înseamnă ” a fi ” PREZENT în viaţa ta. Știi deja, nu te ajută să stai să plângi! Fă exercițiul ăsta, închide ochii și „adu-ți aminte ” cât de important a fost momentul care a dus la …naşterea ta. Unic! Tu ce misiune ai? Care e rolul tău în viaţa asta? Nu ai fost azvârlit aici doar pentru a cunoaşte dramele vieții, nu? Ia gândeşte-te la asta înainte să abandonezi.  Singură datorie faţă de ţine este fericirea. Pentru fericire …uneori trebuie să munceşti enorm!
 

foto: asset1.net

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.