Puternică pentru el!

puternică - femeielaptop

Articol scris de Elisabeta Pancea. Puternică pentru el! Vorbeam despre femei adevărate, care nu dau doi bani pe băieții din ziua de azi cu aerele lor cu aroma de parfum de sute de euro,  cumpărat de la țiganii de pe stradă. Ziceam ca n-ar trebui să se lase călcate în picioare de orice mascul Alfa agramat, care nu știe altceva în afară de tv, fotbal, bere, pantofi murdari, pantaloni de trening si “ghiul” de aur în set cu lanțul gros, cu talanga la gat.

Însă, în continuare, susțin iubirea. Da, relația aia între o femeie deșteaptă, inteligentă, frumoasă, atentă și migăloasă cu un bărbat educat, manierat, gentil, atent și iubitor. Într-o relație ideala are cine să te mângâie, ai pe umărul cui să plângi, ai cu cine să te bucuri de succes și pe cineva să te susțină când apare câte o dezamăgire.

Ce te faci când dezamăgirea apare, însă, din partea lui? Chiar te-a surprins, până acum nu s-a întâmplat niciodată să nu știi cum sa reacționezi când aflii ceva. Nu venise și nici nu credeai că o să vină ziua în care va trebui să-i oferi tu o îmbrățișare și un umar pentru suspine.

Astazi, însă, a avut prima înfrângere. Îl vezi cu capul sus, afișând un zâmbet chinuit și spunând “Nu-i nimic, se întâmplă. Era previzibil, dar nu la proporțiile astea. Am fost avertizați, dar nu m-au ascultat. E si vina mea, poate n-am știut să mă impun, să vorbeIsc. Dar mi-am făcut treaba.”

Citeste si: Pentru un strop de fericire

I se vedea tristețea în ochi, oricât de simplu încerca să-mi arate că e. Plutea în aer o crudă tensiune, parcă se terminase oxigenul. Încet mi-am dat seama că trebuie sa fie puternic pentru mine. Că puterea mea stă în fericirea lui, că o problemă de-a lui se transformă într-un eșec al meu iar rezolvarea problemei devine o reînviere. De ce? Pentru că trăiesc prin el, mor cu fiecare umbra de tristețe afișată pe chipul lui și renasc la următorul zâmbet.

Însă trebuie să fiu puternică. De-asta m-a ales, ca să-l susțin. Cine și-a creat caracterul după principiul “În spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică”? Cum am putut să critic femeile slabe, dacă eu sunt una dintre ele? Simplu! Nu sunt!

Voi fi puternică pentru el, la fel cum el e pentru mine. Il voi proteja acum, când e dezamăgit, așa cum el mă protejează zi de zi pe mine. Si îl voi iubi, mai mult, mult mai mult decât crede el că o fac. Pentru ca pot. Pentru că sunt femeie.

puternică - iubire2 1 150x150Citeste si: Fericire de Rai în suflet de pământean

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.