Queen Rania!

- 3

- Queen Rania lips     - rania3 z - 462849158

- Family2010

Intr-o alta viata am fost regina, ma alint uneori. Nu stiu de ce dar intotdeauna mi-au placut reginele. Sunt atat de rafinate. Una dintre preferatele mele este Rania. Rania a Iordaniei. Regina, frumoasa, distinsa si calda. Nascuta in zodia fecioarei, pe 31 august 1970, Rania este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Presa a scris ca l-a cunoscut pe regele consort, Abdullah II al Iordaniei, la o petrecere in 1993. Doua luni mai tarziu isi anuntau logodna. Avea doar 29 de ani cand a devenit regina. Impreuna au patru copii: doua fete si doi baieti. Uitata-va la fotografii!

E regina sau top-model?

Nu poarta traditionalul val, pentru ea este o alegere personala, nu o obligatie. Cumva, in cazul ei, toate tiparele restrictive dispar. Rania are propria pagina web, o gasiti si pe Facebook, YouTube si Twitter. Este un fashion icon si arata superb!Nu e doar frumoasa. Este licentiata in managementul afacerilor iar declaratiile ei publice  ne atrag atentia sa nu uitam de modestie, toleranta, ambitie si sacrificiu!

Live & Believe

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.