Rămâi cu braţele deschise!

brațele - emmaidris20iunie

Rămâi cu brațele deschise! Eşti părinte, te înspăimântă viața, te leagă fedeleş, te îmbie cu promisiuni deşarte. Realizezi zi de zi că nu mai poţi, că ai încurcat bileţelele pe care scria: alege-ţi destinul!

Stai adesea şi te întrebi de ce trebuie să fie atât de greu, de ce trebuie să cazi…când tu vrei să te înalţi. Şi în tot acest vortex, te uiţi către el, puiul tău, şi îţi dau lacrimile. Te ascunzi printre firele de par, îţi ştergi ochii cât ei să nu spună povestea lui ” nu mai pot” şi aştepţi. Aştepţi să îţi fie bine, aştepţi ca apele să se clarifice, aştepţi că toate încercările date ţie, de viaţă…să se termine.

Citește și: Idris e timid

Toată povestea asta se vede, se simte şi se duce mai departe, fix de către puiul de om. Să nu crezi că el nu simte starea ta, plânsetul tău sau veselia ta. În seara asta mi-a atras atenţia un bărbat. Costum elegant, un pic retro, cravată şi pantofi eleganţi. Stătea la intrarea în parc, aştepta. La un semn, deschide braţele şi pare că din centrul lor porneşte cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Din dreapta mea alerga spre el un băieţel, cam de patru ani.

Clipă aia de fericire a celor doi, m-a făcut să mă uit şi mai mult către fericirea simplă, pură, ea e motivul pentru care trebuie să trăim! Dragostea se simte, se poartă, se arată. În ciuda a tot şi toate, sărută-ţi copilul, ia-l în braţele tale şi spune-i: Te iubesc, sunt mândră de tine!

brațele - Emma19iunie 150x150Citește și: Vârsta la care aş vrea să rămân este…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.