Rapoarte sau pașapoarte. Ce alegi?

Rapoarte sau pașapoarte - 14052503 1122269257847802 1387687900 n1 819x1024

Rapoarte sau pașapoarte. Ce alegi? M-am gândit să scriu despre tinerețe, tineri și tinere, mai ales despre tinerii ăia cool. Ce legătură are asta cu rapoartele și pașapoartele? Stați calmi, vă explic imediat. Cum s-ar zice, vreau să vorbim despre hipsteri. Îi iubesc pentru că sunt tineri pentru că nu lasă viaţa să îi agaţe în ghearele ei. Au un fel de tratament  şoc şi reuşesc să rămână teferi și liberi. 

Pentru noi, ăştia puţin mai uzati, viaţa a mai potilit din sete. Păcat, ştiu! În timp ce ei sunt mereu pe drumuri, mereu activi, mereu parte dintr-un proiect social sau ong-ist, noi ăștia mai triști abia găsim motive să ne trezim dimineața.
Tinerii cool sunt fascinanți pentru zâmbet, abordare și relaxare. Da, fix atunci când ţie îţi iese fum pe urechi,  de nervi că șeful ți-a  stricat ziua cu rapoartele alea stupide.

Citeste si: Diferența dintre curve, târfe și prostituate!
Hipsterii au muzica lor, stilul lor, pe care (recunoaşteţi!) îl mai împrumutăm și noi, din când în când.Cel mai tare îmi plac tinerii care citesc, care se relaxează trezindu-se dimineața la 10 și își iau doza de literatură, la cafea.  Genul ăla de om cu care îţi place să stai la palavre la o cafenea. Îmi  place că au păreri și chiar și  păreri politice. Bune sau rele…ei sunt prezenți și pregătiți să dezbată temele zilei. Ei NU resping sistemul,  doar de dragul de a respinge. Ei vor să schimbe, să lase ceva în urma lor, să fie acolo unde contează! Ce ideologie mai făină decât să …îţi pese de ce se întâmplă lângă tine și cu tine!

Tinerii pe care eu îi apreciez sunt avizi de cunoaștere, resping plafonarea, resping monotonia și s-ar putea să aibă o șansă în plus față de generația mea…care abia a înțeles ce înseamnă libertatea că a și început să o tranzacționeze! Tinerii de azi sunt cumva hipioții moderni, o combinație excelentă de idealism și forță. Întrebarea este în ce măsura, viața, piața muncii, ordinele șefilor, plata facturilor, rapoarte, adică viața pe bune, nu îi va executa și pe ei.

Rămân la părerea că ei, deja cu un picior în străinătate, pentru studii sau călătorii inițiatice, au o șansă care s-ar putea îmbina minunat cu curajul de a ieși din zona de confort. În timp ce mulți dintre noi am privit, ei au acționat și nu au greșit când au, ales să plece.  Unii s-au întors de dor, alții de nevoie, alții au rămas! Așadar, rapoarte sau pașapoarte? Oare cum e mai bine? În fine, mă bucur că sunt un pic hipsteriţă! Chiar şi la 36… Rămâi tânăr, tinereţea este timpul pe care îl avem în faţa noastră.(J.Romains)

Enjoy Life!

Rapoarte sau pașapoarte - galerie 8 150x150Citeste si: Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.