Rău sau bun? Ce tip de bărbat alegi?

rău sau bun - DSC 9794 1024x729

Rău sau bun? Ce tip de bărbat alegi? Când apare întrebarea asta, e clar ești într- o situație dificilă. Știu cum e, am mai scris despre asta aici: De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni? Doar că, uneori, viața te pune în situația de a fi observator. 

Când te uiți din afară și nu ești implicat în poveste, lucrurile par mai simple. Ai vrea să poți să alegi tu… pentru că este evident că nu ești luat pe sus de pasiune, sentimente sau orgolii. De fapt, care  e treaba cu bărbații buni și de ce ies ei cel mai adesea învinși din povestea asta?

O relație cu un băiat bun e o relație caldă, sigură, în care cele mai multe femei spun că se simt bine…dar se cam plictisesc. Când spun băiat bun, nu spun sufletul pereche, să ne înțelegem. Oricât de nebune ar fi femeile, nu cred că ar da cu piciorul unei relații senzaționale pentru a rămâne cu ochii plânși după un ….porc, scuzați metafora! Ha! Când spun băiat bun, spun o relație călduță, care nu te provoacă așa cum ai vrea, care poate nu te potențează pe cât simți tu că ai nevoie și care e cumva așa…ca o ciorbă călâie.

rău sau bun - 84ea1d30 7630 40ec adb3 a73638843146 1024x682Citeste si: Când „Porcul” calcă strâmb!

Când în fața ta apare băiatul rău, apare posibilitatea  unui proiect de îndreptare a păcătosului, mai interesant decât în prima situație. Știți deja că femeile se bucură să observe că își pot modela partenerul, chiar dacă spun sus și tare că nu vor să îți schimbe partenerul. Ba… vor!

Când băiatul rău apare și își găsește și timp să te privească până te ia focul pe dinăuntru, ești în pericol. Toate simțurile tale se duc dracului, iar femeia din tine spune: Unde ai fost până acum? Sexul e și el într-un fel, iar tu ești victimă sigură. El știe, tu …la fel! Evident, nu toate femeile se manifestă așa, dar hai să fim cinstite, băieții răi sunt genul care îți pun mintea pe bigudiuri și sufletul pe oftat!

„Băieţii răi sunt personaje complicate. Este întotdeauna distractiv să le interpretezi.”, spunea actorul  Peter Dinklage.  M-a atras explicația pentru că de fapt cred că ăsta este și miezul problemei.  A fi sau a nu fi complicat! Ce e complicat atrage, seduce, face ca oameni să discute despre, conține elementul de controversă, iar în iubire aduce focul și pasiunea. Și uite cum o iei razna și uiți că erai la braț cu cineva care nu era cel mai cel, dar nici de lăsat. Uneori, în iubire ne plac extremele! Ne place să trăim la limită, să trăim periculos. Intrebarea e până când ne permitem să facem asta?

Dacă vârsta și stituția familială îți permite, aș zice că nu e greșit să joci jocul ăsta complicat. Mai ales dacă poți face diferența dintre o aventură și o poveste cu suflet pus e tavă. Treaba complicată apare când trebuie să alegi între ce îți spune mintea …și ce îți cere sufletul! Ții minte ce spunea Ileana Vulpescu? „Mintea şi sufletul omului nu merg întotdeauna pe aceeaşi potecă.” Așa că ai grijă de tine…Tu alegi!

Foto: Ioana Chirita

rău sau bun - 12144730 10206509747277371 2982223774250485789 n 150x150Citeste si: 2017 îmi dă cu virgulă!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite- l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.