Război între Madonna și Donald Trump!

Război între Madonna și Donald Trump! Nu este o noutate pentru nimeni că înte Madonna și Donald Trump nu există nici cea mai mică urmă de simpatie. Poziționarea pro Clinton a artistei a fost clară de la bun început, ba, mai mult, aceasta a și făcut oferte extrem de deocheate pentru toți cei care ar fi votat cu Hillary Clinton.

Vedeta a asociat învestitura republicanului cu „o nouă epocă a tiraniei“, „un moment oribil de întuneric“ şi chiar a precizat că a fost „atât de revoltată şi furioasă“ încât s-a gândit să arunce în aer Casa Albă. Ulterior, după ce Serviciul Secret a anunţat că va începe o investigaţie, Madonna a revenit cu lămuriri, explicând că a fost o metaforă, nu este o persoană violentă şi nici nu promovează violenţa.

Am fi fost tentați să credem că, odată alegerile terminate și noul președinte al Americii instalat oficial, lucrurile se vor vor opri. Nu este cazul. Așa cum deja îl știe lumea, Donald Trump nu a rămas dator și i-a replicat și el Madonnei, nu tocmai delicat:

„Sincer, e dezgustătoare. Cred că şi-a făcut un mare rău de una singură. Cred că a făcut rău întregii cauze pe care o sprijină. Cred că ceea ce ea a spus reprezintă o ruşine pentru ţara noastră“

Citeste continuarea pe: Adevărul.ro

madonna - protestetrump 768x500 1 150x150Citeste si: Marșul femeilor – manifestații de amploare anti-Trump în lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.