Război la Hollywood! Stefano Gabbana a jignit-o pe Selena Gomez!

Gomez - gettyimages 885698962 1528911672

Război la Hollywood! Stefano Gabbana a jignit-o pe Selena Gomez! Dacă vi se părea că este prea liniște prin lumea showbiz-ului american, nu este așa. Cel mai nou scandal are în prim plan două branduri extrem de puternice: Dolce & Gabana și Selena Gomez.

Cum s-a ajuns la acest război? Stefano Gabbana, a comentat la o postare pe Instagram legată de Selena Gomez, afișându-o pe artistă în diverse rochii roșii purtate la un eveniment în Italia, spunând despre ea că este ”foarte urâtă!”. Gabbana nu este la prima ispravă de acest gen, el jignindu-le și pe Miley Cirus sau Kate Moss. Numai că, de data aceasta, fanii Selenei Gomez au reacționat în masă și dur, atacându-l pe Gabbana pe unde l-au prins: Twitter, Instagram, Facebook.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Unul din cele mai dure mesaje a fost: ”Dragă Stefano Gabbana, din cauza unor oameni ca tine, tinerele fete din întreaga lume au probleme legate de trupurile lor, de lipsa încrederii în ele. Comentariul tău a fost mizerabil și ți-ai pierdut tot respectul lumii pentru asta, mai ales că nu este prima dată când te comporți imatur”.

Până la acest moment, Selena Gomez nu a avut nicio reacție.

Sursă foto: Getty Images

Gomez - hbz selena gomez justin bieber index 1522164022 90x90Citește și: Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.