Râzi, merită! Cele mai tari glume cu PNL

- 998172 10200738290034547 1382374413 n

Băi, io zic așa, lăsați dracu’ orgoliile și să se dea un candidat PNL pentru fiecare bucureștean, să ajungă la toată lumea! Că tot e viața grea la PNL,  zilele astea! Asemeni unei doamne de moravuri „superioare”, liberalii au schimbat candidații pentru capitală mai repede decât șosetele. De calitate nici nu  vorbesc, că mă ia cu ” leașin”.  Și cum simțeam nevoia să nu râd singură,  am căutat pe rețelele de socializare… cele mai tari glume cu PNL. Râzi cu lacrimi! - 5717a611682ccf419c7e8587

foto: digi 24

Când PNL devine folclor!

  • „Mai lăsați-i o săptămână. S-ar putea ca liberalii să scotocească bine prin sertare și să iasă cu un alt candidat. Vorba aia, Iliescu încă mai poate și experiență are, o leacă de bătaie știe, la capitolul doctrină liberală stă mai prost, dar lasă că sunt liberali mai comuniști ca el, așa că e pe sistem de reciproc avantajos.”( Chinezu’)
  • „Video exclusiv! La PNL răspunde un robot telefonic, care anunță candidatul din 10 în 10 secunde.” ( Times New Roman)

  • „Escrocheria cu accidentul nu mai este la modă.
    Acum, rețelele de infractori sună diverse persoane și le anunță că o rudă a fost desemnată candidat la primăria Capitalei din partea PNL. Dacă vor să scape repede să dea și ei câteva mii de lei…”(Patrick André de Hillerin)
  • „Zicala penelista: Orice membru poarta in ranita candidatura de primar general!” ( Alecu Racoviceanu)
  • PNL, în căutare de candidați! ( Magda Costin)

- 13077240 964253480297060 1915592773 n

  • „Partida Neputinței Liberale.

Categoria: Junioli.

Meci în desfășurare.

Pe scurt, până acum s-au marcat patru goluri. Partidul N-are Lideri. Partidul Nu Leagă. Golurile s-au marcat în propria poartă. Intră în atac Pledoiu. Vleau să scliu o Pleviziune! (Scot stiloul din penal. Pardon, din penar.) Partidul N-are Logică și e un Partid Ne Loial. Pe 5 iunie la ora 21:00, din cauza rezultatului umilitor de pe tabelă, obținut „într-un singur tur”, PNL va decide schimbarea numelui partidului în Partidul Nu Luăm. Mai mult, Guvernul va iniția în Parlament, în premieră, un act normativ cu titlul: „Proiect Național de Lege”. Acesta va avea un articol unic și va prevede că oricine se va mai referi, pe cale orală ori în scris, la „Partidul Nu Luăm”, va avea dreptul de a folosi sintagma „partidul ” n” loserilor”.

P.S. Sper să nu se trezească vreun deontolog să-i scrie o scrisoare copilului nenăscut al Alinei Gorghiu și să-i explice că PNL nu-i prescurtarea de la „partidul n-are lapte”.

Mă oplesc aici. Cled că lui Pledoiu nu-i pace.

Păcat. Nasol. Lahat” ( Claudiu Popa)

 

Mai e ceva de zis? Luv, Em!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.