Răzvan Orășanu: 1% în minus de la creștere economică=miliarde pierdute

Răzvan Orășanu - razvan2017orasanu 465x215

Răzvan Orășanu: 1% în minus de la creștere economică=miliarde pierdute Prezent în studioul Perfect Imperfect, analistul Răzvan Orășanu a vorbit despre principalele teme ale zilei: Legea Salarizării Unice și posibila remaniere a guvernului.

”Ideea de salarizare unică este bine venită. Trebuie spus un lucru, singura dată când am mai încercat nu am reușit o implementăm, din tot felul de deficiențe tehnice. Această lege Trebuie pritocită, aplicabilă, bună, cu utilitate în timp. Inechitățile nu se pot repara într-un singur an, sau doi. Trebuie și următoarea guvernare să țină de aceleași grile, pentru a spune, în următorii 5 ani, că am condus această lege la finalitatea pe care trebuie să o aibă.

Citește și: Cum au evoluat salariile în România

Înainte de a remania miniștri ar trebui să mai remediem niște tehnicieni. Au spus că vom avea 5% creștere economică, dar devine vizibil că nu se va realiza. Miniștrii au acționat corect pe baza cifrelor pe care le-au avut. Dar grila, acea temelie, prognoza bugetară, este șubredă. Marea majoritate a economiștilor nu sunt dispuși să meargă pe o creștere mai mare de 4%. Pare mic acel 1%, însă el se traduce în câteva miliarde lipsă de la încasări bugetare”.

Sursă foto: capital.ro

Răzvan Orășanu - sala imperiala palatul topkapi gbxj 150x150Citește și: Palatul Topkapi – reședința sultanului, plină de mister și erotism

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.