Acum am înțeles de ce lumea vorbește de realism…

realism - separation 1584025

Acum am înțeles de ce lumea vorbește de realism…Sunt un om care visează mult. Care își dorește o lume în care să simtă că se integrează, o lume în care să se vorbească și despre dragoste, despre suflete pereche, despre oameni care să aibă timp și pentru suflet, nu doar pentru lucrurile care oricum nu contează.

Tocmai de aceea, mereu am simțit că nu m-am născut la timpul potrivit.

Unul din reproșurile pe care le aud mereu de la oamenii dragi e acela că nu sunt realist. Că nu sunt ancorat în realitate. Că îi cred buni pe toți oamenii, că îmi pun sufletul pe tavă prea ușor. Și nu zic că nu e așa, dar de ce trebuie să fie atât de distante cele două? De ce realitatea trebuie să fie mai urâtă decât visul? De ce oamenii trebuie să fie mai urâți sufletește decât le este destinat să fie?

Citește și: Nu faci din curvă…gopodină

Sincer, nu îmi doresc o lume în care să fiu obligat la realism. Nu îmi doresc o lume în care să accept necondiționat că toți cei din jur sunt o dezamăgire. Dar poate sunt eu dus..cu valul. Și totuși, de ce refuzăm să mai visăm? De ce nu suntem în stare să ne ducem la bun sfârșit visele noastre? De ce dăm vina pe ceilalți, când la noi e răspunsul la întrebarea: „Ce nu a mers?„

Astăzi mi-a murit un vis. Cel mai frumos din toate pe care le-am avut vreodată. Se simte fix ca atunci când îți moare cineva drag. Te secătuiește sufletește. Să descoperi că nu ai însemnat nimic în visul ăla. Să vezi cât de ușor se frânge întreg universul tău. Să realizezi că pentru unii oameni, sentimentele sunt doar cuvinte goale, pe care le pot spune oricui, oricând.

Acum am înțeles de ce vorbește lumea de realism. Pentru că în realitate știi că vei fi dezamăgit. Ca atare, primești lovitura mai ușor. Chiar și când cuvintele cu care vine dezamăgirea sunt cele mai dure. Dar meritate. Așa pățesc visătorii, într-o lume în care nu prea mai e loc de ei.

Cea mai potrivită urare pentru acest 2017 nu poate fi decât: să aveți parte de un an cât mai realist!

Sursă foto: powcat.files.wordpress.com

realism - DSC 9794 150x150Citeste si: Rău sau bun? Ce tip de bărbat alegi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.