[VIDEO] – Regina Elisabeta a II-a, la 91 de ani

Regina Elisabeta - giphy 3 1

[VIDEO] – Regina Elisabeta a II-a, la 91 de ani Când spui Regina Elisabeta, spui superlativul oricărui destin de monarh. Cea mai lungă domnie, în februarie fiind sărbătorit Jubileul de Safir, cea mai iubită figură monarhică din lume.

O femeie care a traversat tot ceea ce se putea în istoria lumii și a Europei. Și care, chiar și la vârsta de 91 de ani, dă dovadă de o vivacitate incredibilă. O fotografie cu ea călărind pe domeniul Windsor face înconjurul internetului și arată că starea ei de sănătate este foarte bună, după răceala puternică din decembrie care a îngrijorat pe toată lumea.

Citește și: Imaginea zilei – Jubileul de Safir al Reginei Elisabeta!

Născută la 21 aprilie 1926, regina are obiceiul de a-și sărbători aniversarea în două moduri: în privat pe 21 aprilie, apoi în cadrul unei ceremonii oficiale în luna iunie, potrivit unei tradiții seculare menită să ocolească capriciile vremii.

Citește continuarea pe Agerpres.ro

Sursă foto: giphy.com

Regina Elisabeta - catalina ponor 150x150Citește și: Cătălina Ponor, după ratarea finalei la sol: ”Sunt tristă!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.