Peste 17 mii de cadouri pentru Regina Elisabeta, în 2016!

Regina Elisabeta - regina elisabeta II 600x336

Peste 17 mii de cadouri pentru Regina Elisabeta, în 2016! Anul 2016 a reprezentat anul împlinii vârstei de 90 de ani pentru cea mai longevivă Regină din istorie, Regina Elisabeta a Marii Britanii. Au fost organizate foarte multe evenimente iar Regina Elisabeta a fost copleșită de cadouri, primite din toate colțurile lumii.

Și ca să înțelegem amploarea lucrurilor, trebuie să menționăm doar faptul că într-o singură săptămână, în luna aprilie, pe adresa Reginei au fost trimise peste 17.000 de colete, ce reprezentau cadouri și felicitări pentru Majestatea Sa.

Citește și: Reginele României. Povestea unor mari doamne!

Printre cadourile neobişnuite primite de regină se află un cal numit „Sir John” trimis de Poliţia regală canadiană, în timp ce locuitorii din Insulele Virgine britanice i-au trimis un săculeţ violet cu sare. Preşedintele competiţiei de ambarcaţiunii Henley Royal Regatta i-a făcut maiestăţii sale cadou un ursuleţ din mohair pe nume Bertie, dotat şi cu o pălărie. Dragostea reginei pentru câinii săi nu a fost uitată, ea primind patru jachete de culoare maro pentru patrupede, decorate cu blazonul comitatului regal Windsor şi Maidenhead.

Regina a primit din partea guvernului indonezian o pictură cu ea şi cu prinţul consort, ducele de Edinburgh, care îşi zâmbesc unul altuia, pe o câmpie din Bali pe care se cultivă orez. La rândul său, ambasadorul chinez i-a făcut cadou reginei un evantai de mătase pe care era pictat portretul ei. Nici ambasadorul tunisian nu a rămas mai prejos din acest punct de vedere, el făcându-i cadou reginei un portret în mozaic întruchipând-o tânără, cu mesajul: „Cea mai veche şi mai iubită suverană din lume”.
Sursă foto: opiniatimișoarei.ro

Regina Elisabeta - 13710020 1171118599576635 3023723517744829353 n 768x510 150x150Citeste si: Pantofii doamnelor de fier din Germania și Marea Britanie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.