La 91 de ani, Regina Elisabeta își conduce singură mașina

Regina Elisabeta - reginaelisabetamasina

La 91 de ani, Regina Elisabeta își conduce singură mașina În ciuda unei emoții colective ce a cuprins întreaga lume la începutul săptămânii, când o întâlnire neobișnuită a tuturor angajaților Casei Regale Britanice a alimentat speculațiile legate de starea de sănătate a Reginei Elisabeta și Prințului Philip, o imagine recentă cu Regina o arată pe această într-o formă de zile mari, conducând singură Jaguarul din colecție.

Citește și: [VIDEO] – Regina Elisabeta a II-a, la 91 de ani

Fotografia o surprinde pe Regina Elisabeta venind de la slujba de duminică de la Capela Tuturor Sfinților din Windsor Park. Pasiunea Majestății Sale pentru mașini și condus este veche, datând din perioada celui de al Doilea Război Mondial, când a lucrat ca mecanic. Tot Regina Elisabeta este și singurul om din Marea Britanie care poate conduce fără carnet.

În ciuda unui parc auto impresionat, copleșitor, cel mai des o vom vedea pe cea mai longevivă figură monarhică din istorie la volanul prietenului ei de încredere, un Range Rover.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Regina Elisabeta - deTpression2 150x150Citește și: Studenții români cuceresc Microsoft

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.