Reguli Feng Shui obligatorii pentru casa ta în 2018!

feng shui - zen 1197592 960 720

Reguli Feng Shui obligatorii pentru casa ta în 2018! Vrei să ai parte de un an plin de sănătate, prosperitate, fericire? Atunci trebuie, în mod obligatoriu, să asculți de sfaturile specialiștilor în arta feng-shui pentru anul 2018:

Lasă prosperitatea să intre în casă
La fel ca și oaspeții, oportunitățile ajung la noi pe ușa de la intrarea în casă, spune Chan. Iar pentru a începe ianuarie într-o notă pozitivă, intrarea în locuința ta ar trebuie să fie atractivă și primitoare. Numărul de pe ușă ar trebui să fie cât mai vizibil astfel încât „energia și oportunitățile să te poată găsi”, ușa însăși ar trebui să fie curată, să nu aibă vopseaua sărită iar soneria sa funcționeze. Iar când ușa este deschisă, mai spune Chan, asigură-te că energia poate intra. Unghiul de deschidere ar trebuie să fie de cel puțin 90grade, iat holul trebuie să fie curat.

Citește și: Alo, duamna, aveți fenc șui?

Aer curat
Aerul din casă se poate îmbăcși în lunile de iarnă din cauza faptului că ferestrele rămân închise în cea mai mare parte a timpului. Pentru a aduce energie și prospețime chiar și iarna, Chan recomandă să iei plante în casă datorită faptului că ele purifică în mod natural aerul. Ea îi sfătuiește pe oameni să găsească un spațiu nefolosit din casele lor ori unde energia „nu se mișca” (de exemplu un colț gol sau un loc pe masă plin cu reviste și ziare) și să așeze acolo o plantă (în feng shui totul este simbolic așa ca o plantă ce crește ajută la schimbarea energiei). Poți pune acolo o aloe vera sau îți poți reîmprospăta aerul prin aromoterapie: aromă de citrice, lămâie ori grapefruit fie prin uleiuri esențiale fie prin lumânărele parfumate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare știre pe Sfatul Părinților

feng shui - hgtv 01 sh14 master bedroom hCitește și: Amenajarea dormitorului conform principiilor Feng-Shui

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.